ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "Νίκη και καλό μπάσκετ"

Τσαρτσαρής: "Νίκη και καλό μπάσκετ"
INTIME SPORTS

Για την απουσία του Διαμαντίδη, αλλά και για την ανάγκη ο Παναθηναϊκός να συνδυάσει νίκη με καλό μπάσκετ, κόντρα στην Άλμπα (16/1, 9μ.μ.), μίλησε ο Κώστας Τσαρτσαρής

Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, για τη νίκη που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός μέσα στο Βερολίνο, επί της Άλμπα για την 4η αγωνιστική του TOP-16.

Ο άσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στην απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη και τόνισε πως θα πρέπει οι υπόλοιποι παίκτες να καλύψουν το κενό.

"Θέλουμε και χρειαζόμαστε την νίκη στο Βερολίνο. Είναι μια πολύ σκληρή έδρα και μία καλή ομάδα όπως οι περισσότερες γερμανικές ομάδες", τόνισε ο Τσαρτσαρής και συνέχισε:

"Εμείς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε και την απουσία του Διαμαντίδη και σίγουρα θα είναι δύσκολα για εμάς τα πράγματα. Θα είναι δύσκολο γιατί ο Δημήτρης είναι ένας παίκτης που σημαίνει πολλά για εμάς και το παιχνίδι μας. Θα πρέπει οι υπόλοιποι να βγούμε μπροστά και να καλύψουμε το κενό. Κι αυτό γιατί μπορεί να κάναμε δύο νίκες, αλλά δεν παίξαμε καλά. Θέλουμε την νίκη και να την συνδυάσουμε με καλό μπάσκετ".

Πεδουλάκης: "Ομάδα με μεγάλη ενέργεια"

Στην αντίπερα όχθη, ο Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε ότι: "Η Άλμπα είναι μία πολύ δυνατή και σκληρή ομάδα. Παίζουν με ένταση και σωματικές επαφές. Στην έδρα τους τα παιχνίδια κρίθηκαν στις λεπτομέρειες, με μία εξαίρεση, τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Άλμπα έχει την ικανότητα να διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου της και τα μις ματς, ενώ η ίδια προτιμάει "σετ" παιχνίδι. Επίσης διαθέτουν πολύ μεγάλη ενέργεια. Θα πρέπει να κάνουμε ένα συνδυασμό όλων αυτών και να είμαστε σκληροί στο γήπεδο. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ένα σκληρό παιχνίδι μακριά από το σπίτι μας και παίζοντας για μία ακόμα φορά χωρίς τον Διαμαντίδη".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ