ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τσαρτσαρής: "Εστιάζουμε στην προετοιμασία"

Τσαρτσαρής: "Εστιάζουμε στην προετοιμασία"
Τσαρτσαρής

Στην προετοιμασία που πραγματοποιείται στο Ζλάτιμπορ αναφέρθηκε ο Κώστας Τσαρτσαρής

" Δεν βιώνουμε κάτι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Τυπική κατάσταση. Έχουμε πολύ τρέξιμο, υπάρχει μπάσκετ και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο, γιατί διανύουμε ένα πολύ σημαντικό στάδιο για τη χρονιά που μας περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη", είπε αρχικά ο διεθνής πάουερ φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ.

" Από χθες που ήρθε ο Σάρας η ομάδα είναι πιο πλήρης, οι απουσίες είναι ελάχιστες πλέον και είναι θετικό το ότι από όλους υπάρχει η διάθεση για δουλειά, για προσπάθεια".

" Υπάρχει αισιοδοξία για την αγωνιστική περίοδο που μας περιμένει. Ξέρουμε τους στόχους τους Παναθηναϊκού, δεν αλλάζει κάτι για εμάς από χρόνο σε χρόνο. Στόχος παραμένουν οι τίτλοι και γι’ αυτούς θα προσπαθήσουμε και φέτος".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα νέα πρόσωπα της ομάδας: " Κάθε χρόνο υπάρχουν κάποια νέα πρόσωπα. Το ότι είναι καλοί παίκτες είναι κάτι που το ξέραμε, αυτό που βιώνουμε τώρα είναι πως είναι και καλά παιδιά, καλοί χαρακτήρες κάτι εξίσου σημαντικό. Το τι θα κάνουμε όλοι μας όμως, είναι κάτι που θα φανεί στο γήπεδο και στους αγώνες μόνο".

Τέλος έκανε λόγο και για την κούραση τόσο από αυτό το καλοκαίρι όσο και από τη συσσωρευμένη κούραση: " Σίγουρα ήταν ένα κοπιαστικό καλοκαίρι και επιπλέον συσσωρεύεται και η κούραση από τις προηγούμενες χρονιές. Ξέραμε όμως ότι έτσι θα ήταν τα πράγματα, αλλά και τι έπρεπε και τι πρέπει να κάνουμε. Έτσι είναι η κατάσταση, έχουμε μάθει να ζούμε με αυτό. Εστιάζουμε στην προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό πια και συνεχίζουμε. Για εμάς είναι σημαντικό ότι κάνουμε αυτό που αγαπάμε"!







TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ