ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Από Δευτέρα και ο "Σάρας"

Από Δευτέρα και ο "Σάρας"
Γιασικεβιτσιους

Από Δευτέρα μπαίνει στο πρόγραμμα και ο Γιασικεβίτσιους, ενώ την Τετάρτη ο ΠΑΟ παίζει φιλικό

Το πρωί της Κυριακής το πρόγραμμα είχε βάρη και τρέξιμο, μενού που μοιάζει σύνηθες αυτές τις ημέρες για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που έχουν πιάσει για τα καλά δουλειά. Απόντες από την προπόνηση ήταν ο Αλβέρτης και ο Βεργίνης, ενώ παραμένει εκτός προγράμματος και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Όχι για πολύ όμως.
Ο Λιθουανός μετά τις ημέρες άδειας που πήρε παραπάνω, θα ξεκινήσει προπονήσεις από τη Δευτέρα. Την Τετάρτη (19:30) οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα δώσουν το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ούνιξ Καζάν που βρίσκεται επίσης στο Ζλάτιμπορ.

Κέτσμαν: "Μόνο η πάρτη μας"

Στο μεταξύ, ο Ντούσαν Κέτσμαν έδωσε συνέντευξη στην Sportday, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε: " Το θέμα είναι όσο προχωράει η σεζόν εμείς να γινόμαστε καλύτεροι. Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί, αλλά μας νοιάζει μόνο η πάρτη μας.

Θέλω να συγκεντρωθώ στην ομάδα μου και θα το κάνω μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μου με την Εθνική. Με τον Πέκοβιτς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ενσωματωθούμε στην ομάδα και θα έχουμε στη διάθεσή μας 20 μέρες. Οφείλουμε στο διάστημα αυτό να μάθουμε τα συστήματα και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του κόουτς για να μάθουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την ομάδα και τους συμπαίκτες μας.

Μπάσκετ δεν είναι μόνο το σουτ, αλλά είναι η ασίστ, το ριμπάουντ, το κλέψιμο. Ο Διαμαντίδης για παράδειγμα, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, χωρίς να είναι μέσα στους πρώτους σκόρερ. Χαίρομαι που θα είμαι συμπαίκτης τόσο καλών παικτών, οι οποίοι είναι ικανοί για όλα. Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ