EUROLEAGUE

Τούρκος αποκάλυψε τo deal ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Βέσελι

Ο Γιαν Βέσελι πανηγυρίζει το καλάθι που πέτυχε η ομάδα του
Ο Γιαν Βέσελι πανηγυρίζει το καλάθι που πέτυχε η ομάδα του PHOTO CREDITS: FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Για υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τον Γιαν Βέσελι μιλάει Τούρκος δημοσιογράφος, που αποκάλυψε και τα χρήματα που θα παίρνει ο Τσέχος σέντερ στην επόμενη ομάδα του.

Τέλος εποχής για τον Γιαν Βέσελι, που μετά από οκτώ χρόνια αποχαιρετά την Κωνσταντινούπολη. Η φήμη για συμφωνία του με την Μπαρτσελόνα κυκλοφόρησε στη διάρκεια του Final Four, πλέον όμως φαίνεται πως υπάρχει και συμφωνία, όπως αποκάλυψε ο Τούρκος δημοσιογράφος Ουγκούρ Οζάν Σουλάκ.

"Ο Γιαν Βέσελι απέρριψε την τελευταία πρόταση που του έγινε από τη Φενέρμπαχτσε και αποχωρεί από τον σύλλογο μετά από οκτώ χρόνια. Ο Τσέχος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα και θα παίρνει 1.8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, με το κόστος, συμπεριλαμβανομένων των φόρων, να φτάνει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Η ανακοίνωση θα έρθει στο τέλος της σεζόν" αναφέρει ο Οζάν Σουλάκ.

Στη σεζόν 2021/22 ο Βέσελι είχε 13.6 πόντους, 6.1 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 18.2 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 28:30 σε 28 αγώνες της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ