ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: "Ντε Κολό και Βέσελι θα μείνουν αν χωρούν στο νέο μπάτζετ"

Ο Νάντο Ντε Κολό με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε
Ο Νάντο Ντε Κολό με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε PHOTO CREDITS: FENERBAHCE BEKO ISTANBUL

Ο Πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, δήλωσε ότι η παραμονή των Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι είναι στις προθέσεις της ομάδας, ωστόσο για να συμβεί αυτό θα πρέπει να χωρέσουν στο μπάτζετ της ομάδας.

Η Φενέρμπαχτσε κάνει σχέδια για την νέα σεζόν. Σε αυτά είναι πιθανό να χωράει και η παραμονή των Νάντο Ντε Κολό και Γιαν Βέσελι, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει βέβαια ο Δημήτρης Ιτούδης, με τον οποίο η τουρκική ομάδα έχει φτάσει σε συμφωνία όπως έχει αποκαλύψει ο Σπύρος Καβαλιεράτος στο SPORT24.

Πέρα βέβαια από τις όποιες προθέσεις υπάρχουν από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, για να παραμείνουν οι δύο σταρ στην Τουρκία θα πρέπει να βρεθεί λύση και στο οικονομικό σκέλος. Αυτό ξεκαθάρισε ο Πρόεδρος της Φενέρ, Αλί Κοτς, ο οποίος σε συνέντευξή του τόνισε πως τις αποφάσεις για το ρόστερ της ομάδας θα πάρει ο νέος προπονητής (χωρίς να αποκαλύψει το όνομά του), αλλά και ότι όλα θα είναι σε συνάρτηση με το μπάτζετ.

"Για τον Βέσελι και τον Ντε Κολό θα αποφασίσει ο νέος προπονητής" δήλωσε αρχικά ο Κοτς, για να προσθέσει στην συνέχεια: "Αν οι δύο παίκτες χωρούν στο νέο μπάτζετ, τότε θα μείνουν. Τα συμβόλαια και των δύο ολοκληρώνονται το καλοκαίρι".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ