ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Τώρα κοιτάμε το Μαρούσι"

"Τώρα κοιτάμε το Μαρούσι"
ντικουδης

Ο Δήμος Ντικούδης αφήνει πίσω του το ματς με την Μπαρτσελόνα και κοιτάει αυτό με το Μαρούσι

Για το παιχνίδι με την ομάδα των βορείων προαστίων μίλησε ο Δήμος Ντικούδης που αναφέρθηκε και στο ματς με την Μπαρτσελόνα: " Για εμάς ήταν ένα καλό παιχνίδι αυτό με την Μπαρτσελόνα, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε τον αγώνα με το Μαρούσι. Σχεδόν πάντα τα ματς με το Μαρούσι είναι δυνατά, γιατί είναι μια σοβαρή ομάδα, ενώ η αλλαγή προπονητή ενδέχεται να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του".

Δηλώσεις έκανε και ο Άντρια Ζίζιτς: "Όλα τα παιχνίδια που έχουμε είναι δύσκολα, γιατί όλοι θέλουν να νικήσουν τον Παναθηναϊκό, γι' αυτό κι εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε διαρκώς, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στο μέλλον και να μείνουμε στην κορυφή".

Έκλεισε το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ
Ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, με την οποία ενημερώνει τους φίλους της ότι το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ, έκλεισε.

" Από σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού θα πωλούνται αποκλειστικά και μόνο από την Θύρα 10 του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας (καθημερινά 10.00-20.00), αφού το εκδοτήριο που υπήρχε στο ΟΑΚΑ, έκλεισε. Αύριο Σάββατο και μεθαύριο Κυριακή πάντως το γραφείο διαχείρισης στην Λεωφόρο θα είναι επίσης κλειστό λόγω του εορτασμού για το Πολυτεχνείο".






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ