ΡΕΘΥΜΝΟ

Tόπιτς καλεί Νάτζφεϊ

Tόπιτς καλεί Νάτζφεϊ
Νάτζφεϊ

Ο Στέφαν Νάτζφεϊ έχει μπει στο στόχαστρο του ΑΓΟΡ και ο Μιλένκο Τόπιτς του μίλησε με τα καλύτερα λόγια

Για να πιστεί ο Σέρβος σέντερ (27χρ., υψ. 2.02) επιστρατεύτηκε ο συμπατριώτης του Μιλένκο Τόπιτς ο οποίος του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την κρητική ομάδα. Εξελίξεις πιθανότατα θα υπάρξουν μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ο Νάτζφεϊ πάντως έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες όπως το Αιγάλεω και στον ΑΓΟΡ δεν έχουν εγκαταλείψει την περίπτωση του Άιρα Κλαρκ.

Ζούζα: "Μπορούμε να κερδίσουμε το Μαρούσι"

O Γούριτσα Ζούζα εμφανίστηκε αισιόξος για την αναμέτρηση με το Μαρούσι σε δηλώσεις που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. " Πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δείξαμε ότι είχαμε καλές στιγμές και μόνο κάποια μικρά λα΄θη μας στοίχισαν το παιχνίδι. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον αγώνα απέναντι στο Μαρούσι γιατί είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας για το πρωτάθλημα και έτσι θα αποκτήσουμε ένα σημαντικό ψυχολογικό κέρδος.

Γνωρίζουμε ότι το Μαρούσι δεν πήγε καλά στο πρώτο του παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι θα έρθουν αποφασισμένοι στο Ρέθυμνο για να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις. Εμείς αν έχουμε συνολικά καλή εικόνα σαν ομάδα, τότε πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Η ομάδα μας έχει την ποιότητα που χρειάζεται για να κερδίσει

".

Σχετικά με τον τραυματισμό του στη μέση ο έμπειρος σέντερ σχολίασε: " Σε μια φάση στην τρίτη περίοδο δέχτηκα μια γονατιά από τον Σπανούλη πάνω στη φάση. Πονούσα υπερβολικά και οι εξετάσεις την επόμενη μέρα έδειξαν ότι είχα ένα μεγάλο αιμάτωμα. Χθες πάντως το μεγαλύτερο μέρος του είχε υποχωρήσει και έτσι άρχισα να προπονούμαι. Πιστεύω ότι μέχρι το Σάββατο θα είμαι 100% έτοιμος".

Όσο για τους φιλάθλους του ΑΓΟΡ ο Ζούζα τόνισε: " Στον αγώνα με την ΑΕΚ εντυπωσιάστηκα από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας. Ο κόσμος έδειξε ότι βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ελπίζω στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαρούσι να έρθουν ακόμα περισσότεροι στο γήπεδο για να μας δώσουν σημαντική ώθηση έτσι ώστε να φτάσουμε στη νίκη".








TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ