ΡΕΘΥΜΝΟ

Ο Καραποστόλου στο SPORT 24

Ο Σωτήρης Καραποστόλου μιλάει στο SPORT 24 για τη ζωή στο Ρέθυμνο και στο... καμάρι της, τον ΑΓΟΡ

Ο Σωτήρης Καραποστόλου που από το καλοκαίρι ανήκει στην ομάδα του Ρεθύμνου μίλησε στο SPORT 24 για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν, τη ζωή στο νησί αλλά και για τον κόσμο που συμπαραστέκεται στην ομάδα.

Ο 29χρονος γκαρντ μιλώντας για τη ζωή στο Ρέθυμνο, δεν έκρυψε την έκπληξη του από το διάστημα που βρίσκεται εκεί και σχολίασε: "Είναι λίγο παράξενα στο νησί γιατί νομίζεις ότι κάνεις διακοπές όλο το χρόνο. Αλλά είναι πολύ ωραία γιατί οι άνθρωποι είναι πολύ ζεστοί εδώ και όλοι ζουν στους ρυθμούς του ΑΓΟΡ"!

Ποιος όμως είναι ο στόχος για την πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα του Ρεθύμνου στην Α1; "Η παραμονή είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Η ομάδα έχει ένα πολύ καλό ρόστερ και πιστεύω ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. Αν και ο ΑΓΟΡ συμμετέχει για πρώτη φορά στην Α1 η ομάδα είναι πολύ σοβαρή και οργανωμένη. Η διοίκηση μας προσφέρει ότι της έχουμε ζητήσει και αν συνεχίσουν έτσι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα.

Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν μία ομάδα πάνω απ’ όλα υγιή που δεν θα χρωστάει και στη συνέχεια ανταγωνιστική".



"Τρώγωντας έρχεται η όρεξη..."

Οι προοπτικές για μία καλή σεζόν υπάρχουν, ωστόσο, ο Σωτήρης Καραποστόλου αποφεύγει τα μεγάλα λόγια λέγοντας: "Ξεκινάμε και τρώγοντας έρχεται η όρεξη…Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αν εξασφαλίσουμε γρήγορα την παραμονή, θα είναι καλό γιατί θα μπορούμε να κοιτάξουμε παραπάνω".



Όσο για τον βαθμό δυσκολίας "Φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα γιατί αν εξαιρέσουμε 4 με 5 ομάδες οι άλλες είναι σχεδόν ισοδύναμες και θέλει πολύ προσοχή".

Ο γκαρντ της κρητικής ομάδας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο που δείχνει να στηρίζει την προσπάθεια του ΑΓΟΡ. "Φυσικά ο κόσμος είναι απίστευτος είναι πολύ ζεστός. Κάτι που το έζησα στον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ και τα παιδιά που γνωρίζουν καλύτερα μου είπαν ότι ακόμα δεν έχω δει τίποτα. Εμείς θέλουμε να κάνουμε κάποιες νίκες στην αρχή για να τους… ζεστάνουμε και να τους έχουμε δίπλα μας σε όλη τη χρονιά".

Υποσχέσεις μπορεί να δίνονται όμως τελικά η πράξη είναι εκείνη που μετράει και γι’ αυτό ο Καραποστόλου υπογράμμισε: "Η ομάδα είναι φτιαγμένη για να τα δώσει όλα. Από ‘κει και πέρα θα βάλουμε τα δυνατά μας, για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να πετύχουμε τους στόχους μας".












TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ