ΡΕΘΥΜΝΟ

ΑΓΟΡ: Ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν

Το αλά Τζέιμς Μποντ αφιέρωμα του SPORT 24 για το Ρέθυμνο

Η αποστολή: Ο Τζέιμς Μποντ ρίχνεται στη μάχη της... επιβίωσης. Πρόκειται για μια από τις πρώτες αποστολές του πράκτορα, που μπήκε από το παράθυρο στα υψηλά κλιμάκια της Υπηρεσίας, έχοντας προηγουμένως δείξει ότι είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Για να πετύχει το στόχο του, όμως, θα πρέπει να πατήσει πολλές φορές τη σκανδάλη, διότι ο "πόλεμος" της παραμονής είναι σκληρός.

Ο 007 εναντίον... χρόνου. Όλα έγιναν γρήγορα και ξαφνικά ο Τζέιμς κι η παρέα του ρίχτηκαν στο στίβο με τους «μεγάλους». Έτσι ο πράκτορας έπρεπε να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα (ότι πρόλαβε, πρόλαβε ο “Q”) για τη νέα... επικίνδυνη αποστολή.

Με άδεια να σκοτώνει... Τέτοια διαθέτουν (από τον Στέργιο Κουφό) όλοι οι παίκτες. Άλλωστε η συγκεκριμένη ομάδα πρώτα «πυροβολεί» (από τα 6.25) και μετά κάνει ερωτήσεις. Ωστόσο ξεχωρίζει μέχρι στιγμής για το "σημάδι" του ο Λάρι Ο’Μπάνον, που έχει θητεύσει δίπλα στον Ρικ Πιτίνο, έχοντας παράλληλα εμπειρίες από "σανίδια" της Σερβίας και της Ιταλίας.

Παίζουν: Γιάννης Γκαγκαλούδης, Γιώργος Κούμουλος, Νίκος Μακρής, Σωτήρης Καραποστόλου, Χρήστος Πετρόπουλος, Λάρι Ο’Μπάνον, Σωκράτης Γκιζογιάννης, Βασίλης Βαγενάς, Κώστας Βαρδαβάς, Γιούριτσα Ζούζα, Ίαν Βουγιούκας κι ο Μιλένκο Τόπιτς.

Σκηνοθέτης: Έχοντας "κλείσει" ήδη 5 χρόνια στην καρέκλα του σκηνοθέτη ο Στέργιος Κουφός, έχει βάλει τη σφραγίδα του στην παραγωγή του έργου. Γρήγορη δράση, θέαμα που γεμίζει τις μικρές κρητικές αίθουσες και μεγάλες ανατροπές στην πλοκή είναι η δική του συνταγή. Το χειροκρότημα θα το κερδίσει, το "Happy end", όμως, παίζεται...







TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ