ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Τόνι Κούκοτς: "Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μού θυμίζει εμένα περισσότερο από κάθε άλλον παίκτη του ΝΒΑ"

Basketball Hall of Fame Class of 2021 inductee Toni Kukoc speaks at a news conference at Mohegan Sun, Friday, Sept. 10, 2021, in Uncasville, Conn. (AP Photo/Jessica Hill)
Basketball Hall of Fame Class of 2021 inductee Toni Kukoc speaks at a news conference at Mohegan Sun, Friday, Sept. 10, 2021, in Uncasville, Conn. (AP Photo/Jessica Hill) PHOTO CREDITS: © 2021 JESSICA HILL / AP IMAGES

Ο Τόνι Κούκοτς μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα και τόνισε πως -από τους σύγχρονους παίκτες του ΝΒΑ- ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τού θυμίζει περισσότερο από κάθε άλλον τον εαυτό του.

Ποιος είναι ο Τόνι Κούκοτς της σύγχρονης εποχής στο ΝΒΑ; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Αυτό δεν αποτελεί αυθαίρετο συμπέρασμα ή άποψη κάποιου δημοσιογράφου, αλλά τη θέση του ίδιου του Τόνι Κούκοτς.

Ο άλλοτε σούπερ σταρ των Σικάγο Μπουλς μίλησε σε κροατική ιστοσελίδα για την καριέρα του και όσα έζησε στο ΝΒΑ, με την κουβέντα να φτάνει στο ΝΒΑ με τη μορφή που έχει στη σύγχρονη εποχή.

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε ποιος παίκτης του ΝΒΑ τού θυμίζει πιο έντονα τον εαυτό του, επέλεξε τον "Greek Freak".

"Ο Νίκολα Γιόκτις είναι σπουδαίος, αλλά ήμουν ελαφρώς πιο γρήγορος από εκείνον και μπορούσα να πηδάω περισσότερο (γελάει). Φυσικά, αστειεύομαι. Βλέπω κάποιες ομοιότητες γενικά με πολλούς παίκτες. Ο Νίκολα Γιόκιτς, για παράδειγμα, διαβάζει εξαιρετικά το παιχνίδι, ο Λούκα Ντόντσιτς είναι τρομερός. Παρά το γεγονός όμως πως σε επίπεδο σωματικής διάπλασης είναι πολύ πιο δυνατός από μένα, κατά κάποιον τρόπο μού φαίνεται ότι ο πιο "κοντινός" παίκτης σε μένα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τόνι Κούκοτς.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ NBA ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ