ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ

Τον Αμερικανό, με μεγάλη εμπειρία στο ΝΒΑ, Ντιόν Γκλόβερ, απέκτησε η Ολυμπιάδα

Τον Αμερικανό, με μεγάλη εμπειρία στο ΝΒΑ, Ντιόν Γκλόβερ, απέκτησε η Ολυμπιάδα
Βουρνάς

Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ντιόν Γκλόβερ, από την Ολυμπιάδα Πατρών. Ο 28χρονος γκαρντ, θα ενισχύσει την ομάδα του Βουρνά, στις θέσεις "2" και "3". Έχει εμπειρία από το ΝΒΑ και είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Τζόρτζια.

Στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου, αγωνίστηκε με τους Ατλάντα Χοκς (1999-2004), με τους Τορόντο Ράπτορς (2004-2006) και με τους Χιούστον Ρόκετς (2006).

Όσον αφορά στην ευρωπαϊκή του εμπειρία, έιναι πολύ μικρή, καθώς έχει αγωνιστεί μόνο στην Ούλκερ, για μικρό χρονικό διάστημα.

Ο Αμερικανός, αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα την Παρασκευή και οι άνθρωποι της ομάδας, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ετοιμάσουν τα χαρτιά του, ώστε να καταφέρει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής, με το Αιγάλεω.

Αν αυτό δεν γίνει τελικά, τότε ο Γκλόβερ, θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της Ολυμπιάδας, στο αδιάφορο παιχνίδι για το Εurocup Challenge, με την τσεχική, Προστέγιοφ.

Εκτός ο Μπαρτ

Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού, που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης, η Ολυμπιάδα, δεν θα έχει στη διάθεσή της, τον Στιβ Μπαρτ, ο οποίος τραυματίσθηκε στον αντίχειρα και πλέον θα γίνει προσπάθεια, να επιστρέψει στο ματς με το Αιγάλεω.







TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ