ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Το τρόπαιο του BCL ονειρεύονται οι οπαδοί του Περιστερίου bwin: Το πανό με τον δρόμο προς το Βελιγράδι και οι πανηγυρισμοί

Το τρόπαιο του BCL ονειρεύονται οι οπαδοί του Περιστερίου bwin: Το πανό με τον δρόμο προς το Βελιγράδι και οι πανηγυρισμοί
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/EUROKINISSI

Πανό που έγραφε "Ο δρόμος προς το Βελιγράδι" σήκωσαν οι οπαδοί του Περιστερίου bwin, που ονειρεύονται να δουν την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να προκρίνεται στο Final Four του BCL στη Σερβία και να σηκώνει την κούπα.

Σε εξαιρετικό φεγγάρι βρίσκεται το τελευταίο διάστημα το Περιστέρι bwin, που έκλεισε το μήνα Μάρτιο με ρεκόρ 7-1 σε Ελλάδα (4-1) και Ευρώπη (3-0). Έπειτα από τη νίκη κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου για την 1η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League, οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη πανηγύρισαν με τον κόσμο και ανταπέδωσαν το χειροκρότημα, μπροστά σε ένα πανό που έγραφε "Road to Belgrade", δηλαδή "Ο δρόμος προς το Βελιγράδι", αφού εκεί θα διεξαχθεί το Final Four του Basketball Champions League (26-28 Απριλίου).

Το Περιστέρι προκρίθηκε για πρώτη φορά στα προημιτελικά του BCL και ευνοήθηκε από την κλήρωση, αφού έπεσε πάνω στον θεωρητικά πιο βατό αντίπαλο, δηλαδή τη Βόννη, την οποία θα αντιμετωπίσει σε σειρά best-of-three. Ως εκ τούτου, ο κόσμος έχει αρχίσει ήδη να ονειρεύεται την ευρωπαϊκή κούπα.

Το πρόγραμμα του Περιστερίου bwin στο BCL

  • Βόννη - Περιστέρι bwin, 3 Απριλίου στις 20:00
  • Περιστέρι bwin - Βόννη, 10 Απριλίου στις 19:30
  • Βόννη - Περιστέρι bwin, 16 Απριλίου στις 21:00 (αν χρειαστεί)
TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ