EUROLEAGUE

Το trash-talk των Διαμαντίδη - Ντιλέινι!

Το trash-talk των Διαμαντίδη - Ντιλέινι!

"Ο Διαμαντίδης προσπάθησε να μπει στο μυαλό μου, όμως νομίζω ότι μπήκα εγώ στο δικό του!". Ο Μάλκολμ Ντιλέινι μίλησε για το trash-talk με τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και εξήγησε ότι αυτή η διαδικασία έχει... πλάκα (VIDEO).

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα έκανε το 3-0 στις εφετινές αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό μετά το 76-67 επί των "πράσινων" στο Κρασνοντάρ και ο Μάλκολμ Ντιλέινι μίλησε για το trash-talk με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και την προσπάθεια του αρχηγού του "τριφυλλιού" να μπει στο... κεφάλι του!

"Ο Διαμαντίδης προσπάθησε να μπει στο μυαλό μου και είπε διάφορα, όμως νομίζω ότι μπήκα εγώ στο δικό του. Για μένα έχει πλάκα, είμαι ανταγωνιστικός τύπος και το αντιμετωπίζω συχνά. Όταν άρχισε να μου μιλάει, ήταν διασκεδαστικό. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και το να παίζω κόντρα σε τέτοιους αντιπάλους με διασκεδάζει. Κάθε ομάδα θα προσπαθήσει να... μπει στο κεφάλι μου, να με αντιμετωπίσει πνευματικά όμως αυτό δεν θα έχει αποτέλεσμα. Κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κρατώ τους συμπαίκτες γύρω μου" εξήγησε ο Αμερικανός γκαρντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο κανάλι της "Λόκο" στο Youtube.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ