ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το 'ριξε στην κολύμβηση ο Ρούντι

Το 'ριξε στην κολύμβηση ο Ρούντι
INTIME SPORTS

Ο Ρούντι Φερνάντεθ προσπαθεί να αναρρώσει από την επέμβαση που έκανε στη μέση, συνεχίζοντας το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Αυτή τη φορά... στην πισίνα (pic).

Οι πόνοι στη μέση δεν έλεγαν να υποχωρήσουν για μήνες, με αποτέλεσμα ο Ρούντι Φερνάντεθ να πάρει την απόφαση να μπει στο χειρουργείο για να αποκαταστήσει μια και καλή το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Ο γκαρντ/φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης υποβλήθηκε σε επέμβαση πριν από περίπου ένα μήνα , ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στα παρκέ. Κάτι που πάντως θα αργήσει λίγο ακόμη αφού -σύμφωνα με το ανακοινωθέν του ιατρικού επιτελείου της "Βασίλισσας"- πρέπει να μείνει δύο ακόμη μήνες εκτός δράσης.

Μπορεί να μην είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του Πάμπλο Λάσο εδώ και αρκετό καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο 30χρονος παίκτης δεν... δουλεύει πυρετωδώς. Κυρίως στην πισίνα, όπου περνάει αρκετές ώρες κάθε ημέρα, στο πλαίσιο της αποθεραπείας του. Το μεσημέρι της Τετάρτης (30/12) φρόντισε μάλιστα να καταγράψει τη στιγμή, "ανεβάζοντας" σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για να τη συνοδεύσει από τη λεζάντα: " Καριέρα χωρίς επαφή".

Αν κρίνουμε μάλιστα από τα αποτελέσματα της Ρεάλ Μαδρίτης τον τελευταίο ενάμιση μήνα, είναι σαφές πως ο Πάμπλο Λάσο περιμένει πως και πως την επιστροφή του στη δράση για να αποκτήσει η ομάδα του τον ηγέτη της, στην προσπάθεια που κάνει να διατηρήσει τα σκήπτρα σε Euroleague και Liga Endesa.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ