EUROCUP

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Προμηθέας δοκιμάζεται στην Βενετία, δράση στην Stoiximan Basket League ώρα playoffs στην Α1 Γυναικών

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με την φανέλα του Προμηθέα Πάτρας
Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με την φανέλα του Προμηθέα Πάτρας EUROKINISSI

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την Βενέτσια στην Βενετία (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 17η αγωνιστική του EuroCup, σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Δύο εξ αναβολής αγώνες στην Stoiximan Basket League, ανοίγει η αυλαία των playoffs της Α1 Γυναικών με τρία παιχνίδια.

Ο Προμηθέας δεν έχει πλέον ούτε μαθηματικές ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση στο EuroCup. Εξακολουθεί όμως να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και στο πλαίσιο αυτών αντιμετωπίζει σήμερα (30/3) την Βενέτσια στη Βενετία (21:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 17η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το μόνο κίνητρο πλέον για τους Πατρινούς πλέον είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης, κάτι που είναι καθαρά θέμα γοήτρου πλέον για αυτούς.

Δύο εξ αναβολής αγώνες στην Stoiximan Basket League

Η Stoiximan Basket League επιστρέφει με δύο εξ αναβολής αγώνες για την 17η αγωνιστική, οι οποίοι έχουν το δικό τους ενδιαφέρον για την βαθμολογία.

Στον πρώτο, χρονικά, αγώνα ο Ιωνικός υποδέχεται τον Κολοσσό (17:00, LIVE από το SPORT24), ενώ στον δεύτερο ο Απόλλωνας Πάτρας περιμένει το Λαύριο (19:15, ΕΡΤ3 και LIVE από το SPORT24).

Ξεκινούν τα playoffs στην Α1 Γυναικών

Ώρα playoffs στην Α1 Γυναικών, αφού σήμερα (30/3) ανοίγει η αυλαία της Β' φάσης με την 1η αγωνιστική, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τρία παιχνίδια.

Βάσει του συστήματος διεξαγωγής, οι ομάδες έχουν μεταφέρει τα μεταξύ τους αποτελέσματα από την κανονική περίοδο, με την πρόκριση στην επόμενη φάση να κρίνεται στις συνολικά τρεις νίκες

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας, με το σκορ κάθε σειράς:
18:00 Ολυμπιακός - Νίκη Λευκάδας (2-0)
18:00 Ελευθερία Μοσχάτου - Χανιά (0-2)
19:00 Εσπερίδες - Δάφνη Αγίου Δημητρίου (2-0)

TAGS EUROCUP ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ