EUROLEAGUE

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο

EUROLEAGUE /   -  (EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / - (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η δράση στην EuroLeague επιστρέφει μετά από μία μικρή διακοπή και ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague.

Μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του και φιλοξενεί την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ (24/2, 21:45, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 27η αγωνιστική της EuroLeague. Οι δύο ομάδες, έχοντας κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στη χώρα τους, έρχονται αντιμέτωπες σε μία σπουδαία μάχη με στόχο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην κατάταξη και φόντο την είσοδο στην πρώτη τετράδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει άνετα στο Μιλάνο (72-93) και αυτό θα επιδιώξει να επαναλάβει στο ΣΕΦ, προκειμένου να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας στην τελική κατάταξη. Το ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ευνοεί την αποστολή των ερυθρόλευκων.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης συμπληρώνουν πέντε αναμετρήσεις, με το ματς ανάμεσα στην Αναντολού Εφές και την Μακάμπι να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς είναι το πρώτο ματς στην EuroLeague για τους Ισραηλινούς μετά την απομάκρυνση του Γιάννη Σφαιρόπουλου από την τεχνική ηγεσία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας στην EuroLeague

TAGS EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΟΥΝΙΚΣ ΚΑΖΑΝ ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ