EUROCUP

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Κρίσιμος αγώνας για Προμηθέα κόντρα στην Μπούρσασπορ

Οι Ρογκαβόπουλος και Αγραβάνης πανηγυρίζουν
Οι Ρογκαβόπουλος και Αγραβάνης πανηγυρίζουν INTIME

Ο Προμηθέας αντιμετωπίζει την Μπούρσασπορ στην Τουρκία (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική του EuroCup, σε έναν σημαντικό αγώνα στην προσπάθειά του να μπει στην 8αδα του ομίλου του. Δύο σημαντικούς εξ αναβολής αγώνες περιλαμβάνει το πρόγραμμα της EuroLeague.

Ο Προμηθέας δίνει σήμερα (8/2) έναν από τους σημαντικότερους αγώνες του στο EuroCup, αφού αντιμετωπίζει την Τουρκία την Μπούρσασπορ (19:00, Novasports Prime και LIVE από το SPORT24) για την 13η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι Πατρινοί βρίσκονται στην τελευταία (10η) θέση του ομίλου τους με ρεκόρ 3-8, με την τουρκική ομάδα να είναι ακριβώς από πάνω με ρεκόρ 3-7 και την 8η Μπουργκ να έχει ρεκόρ 4-8. Η αναφορά της τελευταίας είναι απαραίτητη, αφού στην επόμενη φάση προκρίνονται οι 8 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

Αν ο Προμηθέας πάρει την νίκη τότε θα αναπτερώσει τις ελπίδες του για είσοδο στην πρώτη 8αδα. Σε περίπτωση ήττας ωστόσο - ειδικά αν συνοδευτεί με απώλεια της διαφοράς της νίκης στον πρώτο αγώνα στην Πάτρα (83-80) - τότε τα περιθώρια θα στενέψουν υπερβολικά για τους Πατρινούς.

Δύο εξ αναβολής αγώνες στην EuroLeague

Η EuroLeague συνεχίζει να κλείνει... τρύπες και αυτή την εβδομάδα, αφού το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο εξ αναβολής αγώνες, οι οποίοι δεν είχαν γίνει λόγω κρουσμάτων κορονοϊού.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
17η αγωνιστική: Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ (19:45, Novasports 4)
18η αγωνιστική: Ζάλγκιρις - Αρμάνι Μιλάνο (20:00, Novasports 5)

TAGS EUROCUP ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ