EUROCUP

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για Προμηθέα και ΠΑΟΚ

Ο Ρογκαβόπουλος με τον Γιαννόπουλο
Ο Ρογκαβόπουλος με τον Γιαννόπουλο PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Προμηθέας υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ (19:30, Novaspors Prime και LIVE από το SPORT24) για το EuroCup και ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Τουρκία κόντρα στην Γαλατάσαραϊ (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24), σε δύο κρίσιμους αγώνες για τις ελληνικές ομάδες.

Μετά από το απαραίτητο διάλειμμα λόγω των παραθύρων της FIBA για τις εθνικές ομάδες, ο Προμηθέας και ο ΠΑΟΚ ρίχνονται ξανά στην μάχη της Ευρώπης σήμερα (8/12), έχοντας δύσκολες αποστολές.

Την αρχή θα κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Τουρκία την ισχυρή Γαλατάσαραϊ (19:00, Cosmote Sport 4 και LIVE από το SPORT24) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας για την νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση. Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει με 81-74 την τουρκική ομάδα, υποχρεώνοντάς την στην μοναδική ήττα της στην διοργάνωση μέχρι στιγμής.

Ακόμα και με ήττα πάντως, ο "Δικέφαλος" θα έχει την τύχη στα χέρια του, αφού την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Ιγκοκέα.

Στον δεύτερο αγώνα της ημέρας με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Προμηθέας υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ (19:30, Novaspors Prime και LIVE από το SPORT24) για την 6η αγωνιστική του EuroCup, ψάχνοντας την τρίτη σερί νίκη του στην διοργάνωση. Το έργο του πάντως δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS EUROCUP BASKETBALL CH. LEAGUE ΠΑΟΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ