NBA FINALS

Το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο προκάλεσε την έκρηξη Κορεατών και Βραζιλιάνων

Το κάρφωμα του Αντετοκούνμπο προκάλεσε την έκρηξη Κορεατών και Βραζιλιάνων
AP PHOTO/ROSS D. FRANKLIN

Μπορεί ο Κορέατης speaker να τον αποκάλεσε Αντετούνμπο (ή κάπως έτσι), αλλά η αξία της περιγραφής του στο κάρφωμα της νίκης επί των Σανς στο Game 5 των NBA Finals δεν αλλοιώθηκε. Ακούστε επίσης την ποδοσφαιρική απόδοση των δημοσιογράφων στο βραζιλιάνικο ESPN.

Είτε στα αγγλικά και στα ελληνικά είτε κορεάτικα και στα πορτογαλικά, σε όποιαδήποτε γλώσσα ή διάλεκτο, το περιεχόμενο δεν αλλάζει. Ούτε η έκβαση και η αξία μιας φάσης που θα λάβει τη δική της ιστορική διάσταση, εφόσον οι Μπακς καταφέρουν να κατακτήσουν τον τίτλο.

Με το Μιλγουόκι στο +1 και τον Τζριου Χολιντέι να κλέβει την μπάλα μέσα από τα χέρια του Μπούκερ πριν αυτός επιτεθεί, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχασε χρόνο. Έτρεξε στον αιφνιδιασμό, πήρε σωστά τον δεξιό διάδρομο και, αφού πρώτα απογειώθηκε προς το καλάθι των Σανς, κάρφωσε δίχως ενδοιασμούς ύστερα από την alley oop πάσα του συμπαίκτη του.

Αναπόφευκτο ήταν η συγκεκριμένη στιγμή ν' αποτελέσει το σημείο αναφοράς μιας εικόνας με background το πέμπτο παιχνίδι των NBA Finals, καθώς είναι πολύ πιθανό πια, μαζί με το κόψιμο του "Greek Freak" στον Έιτον που είχε προηγηθεί λίγες ημέρες πριν, να είναι αυτή που επηρεάσε περισσότερο από κάθε άλλη τη σκληρή μάχης για τον εφετινό τίτλο στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Τόσο οι Κορεάτες όσο και οι Βραζιλιάνοι δημοσιογράφοι ανέβασαν στο τέρμα την ένταση της φωνής τους, αψήφησαν τα ντεσιμπέλ που περνούσαν από τα μικρόφωνά τους και χάρισαν στο τηλεοπτικό κοινό δύο... απερίγραπτες περιγραφές που η λίγκα θέλησε να μοιραστεί με τους φανς.

Μάλιστα οι Κορεάτης speaker έκανε σαρδάμ με το επώνυμο του Γιάννη, αποκαλώνοντας τον... Αντετούνμπο.

Του Βραζιλιάνου η περιφραφή είχε εκείνη την εσάνς που συνοδεύει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες. Μόνο το παρατεταμμένο γκοοοοοοοολλλλλλ έλειψε.

Το SPORT24 στους NBA Finals!

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού για να μεταφέρει τον παλμό από τις αναμετρήσεις που θα αναδείξουν το νικητή του κορυφαίου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο. Ειδήσεις, αποτελέσματα, φαντασμαγορικά στιγμιότυπα και όλη η δράση εντός και εκτός παρκέ από μόνο στο SPORT24.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

Ο Χάρης Σταύρου από την Αριζόνα και οι Σπύρος Καβαλιεράτος - Στέφανος Μακρής από τα γραφεία του SPORT24 σχολίασαν LIVE την τρίτη διαδοχική επικράτηση των Μπακς επί των Σανς, η οποία που τους φέρνει ένα βήμα από το πρωτάθλημα!

TAGS NBA FINALS ΤΕΛΙΚΟΙ NBA 2021 NBA ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ ΦΟΙΝΙΞ ΣΑΝΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ