ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Το καλοκαίρι θα αποφασίσω"

"Το καλοκαίρι θα αποφασίσω"
Τσιλντρες INTIME SPORTS

"Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω το καλοκαίρι", είπε ο Τζος Τσίλντρες σε συνέντευξή του στις ΗΠΑ

Πώς πάει μέχρι στιγμής η σεζόν με τον Ολυμπιακό, τόσο για την ομάδα, όσο και για σένα;

Για την ομάδα πάει καλά, αλλά έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας όπως όλες οι ομάδες. Έχουμε ρεκόρ 18-5 σε όλες τις διοργανώσεις και προσπαθούμε να μάθουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Υπάρχουν 11 νέοι παίκτες φέτος στο ρόστερ, συνεπώς χρειαζόμαστε χρόνο για να κολλήσουμε. Προσωπικά, τα πάω μια χαρά. Νιώθω ότι μαθαίνω πολλά και γίνομαι καλύτερος παίκτης. Μαθαίνω να κάνω υπομονή. Στην Ατλάντα έπαιζα γύρω στα 30 λεπτά και στον Ολυμπιακό παίζω περίπου 25. Ο κόουτς μοιράζει το χρόνο στους παίκτες, γιατί θέλει να έχουμε αντοχές όταν φτάσουμε στα πλέι οφ. Θέλω να παίζω περισσότερο, άλλα σέβομαι τη φιλοσοφία του προπονητή μου.

Η ζωή στην Αθήνα πως είναι;

Πολύ καλή, αν και είναι τρελό που τα νυχτερινά μαγαζιά μένουν ανοιχτά ακόμη και στις 7 το πρωί! Δεν μπορώ να καταλάβω πως αντέχουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι να χορεύουν τόσες ώρες. Βγήκα μερικές φορές όταν πρωτοπήγα στην Αθήνα, αλλά από τότε δεν το έχω ξανακάνει. Όπου κι αν πήγαινα και ό,τι κι αν έκανε, το έβλεπα την άλλη μέρα στις εφημερίδες. Δεν μπορούσα να χορέψω, χωρίς να με παίρνουν βίντεο ή φωτογραφία. Οπότε, προσπαθώ να κρατώ χαμηλούς τόνους.

Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Δεν έχω και πολύ. Μπορεί τα ματς μέσα στην εβδομάδα να είναι μόνο δύο, αλλά έχουμε πολλές προπονήσεις και ταξίδια. Όποτε μπορώ παίζω video games και κάνω παρέα με τον Άαρον Μάιλς, που είναι στον Πανιώνιο.

Τι σου λείπει από την Ατλάντα;

Η μητέρα μου χωρίς αμφιβολία. Ήταν δέκα λεπτά απόσταση από το σπίτι μου και ήταν διαρκώς κοντά μου για να μαγειρεύει και να με προσέχει, όπως κάνει η κάθε μητέρα.

Σε τι επίπεδο είναι ο ανταγωνισμός, σε σχέση με το ΝΒΑ;

Στο ελληνικό πρωτάθλημα υπάρχουν ομάδες με λιγότερο ταλέντο και δυνατότητες, αλλά σου βγάζουν την ψυχή! Στην Ευρωλίγκα το επίπεδο είναι υψηλότερο, οι ομάδες έχουν χρήματα, καλύτερους παίκτες. Κάθε ματς στην Ευρωλίγκα θυμίζει σε ένταση τα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Τα οικονομικά προβλήματα στις ΗΠΑ θα σε επηρεάσουν το καλοκαίρι, που θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα γυρίσεις στο ΝΒΑ ή όχι;

Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα κάνω. Θα είναι μια πολύ σημαντική απόφαση, καθώς θα είμαι restricted free agent. Ο ατζέντης μου κρατάει επαφές με ομάδες του ΝΒΑ, αλλά οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού μου έχουν τονίσει πως με θέλουν και για περισσότερα από τρία χρόνια στην ομάδα τους.













TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ