ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Υπογράφει ο Πάργκο

Υπογράφει ο Πάργκο
παργκο

Μόνο τα τυπικά απομένουν για τη μεταγραφή του Τζανέρο Πάργκο στους "ερυθρόλευκους"

Ακόμη και την Κυριακή το πρωί είναι πιθανό να ανακοινωθεί ο Πάργκο από τον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (17:00). Θα είναι μια καλή κίνηση για να δημιουργηθεί το ανάλογο κλίμα στο ΣΕΦ από τον κόσμο της ομάδας, που για φορά βλέπει τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να κάνουν την καλύτερη δυνατή προσθήκη στο ρόστερ των ερυθρολεύκων.
Στο τελευταίο, όπως φαίνεται, παιχνίδι του στο ρωσικό πρωτάθλημα, ο Πάργκο ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Ντιναμό στη νίκη επί της Σαμάρα με 106-77, καθώς σημείωσε 20 πόντους και μοίρασε 11 ασίστ.

Χαλπερίν: "Βήμα-βήμα"

Ένας από τους πιο σταθερούς και καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού μέχρι τώρα, ο Γιοτάμ Χαλπερίν, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM για το ματς με τον Πανιώνιο, για τον Τζος Τσίλντρες αλλά και για το πόσο σημαντικό θα είναι το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την πορεία του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοτάμ Χαλπερίν:

Για τη νίκη στο Αλεξάνδρειο: " Νομίζω οτι παίξαμε καλά σαν ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της ομάδας, ήταν μεγάλη νίκη αυτή που σημειώσαμε κόντρα στον Άρη. Βασικός στόχος είναι η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο που θα μας δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα play-off. Αυτή ήταν πολύ σημαντική νίκη, όμως μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και αυτό ήταν μόνο το πρώτο βήμα".



Για τον Τσίλντρες: " Μας λείπει ο Τσίλντρες γιατί τον είχαμε συνηθίσει και μας είχε συνηθίσει, ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, όμως τώρα που λείπει είναι σημαντικό όλοι να δώσουμε κάτι παραπάνω για να καλύψουμε το κενό του, εύχομαι πάντως να γυρίσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα".

Για τα δύσκολα ματς που ακολουθούν: " Είναι καθοριστικό το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όμως πριν έχουμε τα εκτός έδρας ματς με ΑΕΚ, Πανελλήνιο και Πανιώνιο. Πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα για να κατακτήσουμε τον βασικό μας στόχο που είναι η πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και στην συνέχεια στα play-off".

Για τον αγώνα στο Κύπελλο με τον Πανιώνιο: " Είναι νοκ-άουτ αγώνας και δεν επιτρέπονται τα λάθη. Είναι πλεονέκτημα για μας οτι θ' αγωνιστούμε εντός έδρας, όμως δεν θα είναι εύκολος αγώνας διότι ο Πανιώνιος έχει ποιότητα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην κάνουμε λάθη στο παιχνίδι μας".

Για την απόδοση του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, στα ημιτελικά του Κυπέλλου και στο Top 16 της Ευρωλίγκα, μέχρι τώρα έχουμε κάνει οτι απαιτείται. Την σεζόν πρέπει να την κρίνουμε στο τέλος και όχι στην μέση που βρισκόμαστε αυτή την στιγμή. Στην συνέχεια της σεζόν θα παίξουμε καλύτερα, όμως τώρα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για την υπόλοιπη σεζόν".

Εκτός ο Μπουρούσης

Κατά τα άλλα ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον ημιτελικό με τον Πανιώνιο. Εκτός έμεινε ο Γιάννης Μπουρούσης ο οποίος δεν ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και δεν θα παίξει κόντρα στους "κυανέρυθρους".


















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ