ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Το καλό κλίμα και το "καψόνι" του Πεδουλάκη

Το καλό κλίμα και το "καψόνι" του Πεδουλάκη
INTIME SPORTS

Διαβάστε όλα όσα είδε το Sport24.gr στη Media Day του Παναθηναϊκού, στο περιθώριο της φωτογράφισης για την Ευρωλίγκα. Από το "καψόνι" του Πεδουλάκη μέχρι το παρεάκι των Μπατίστ, Γκιστ, Λάσμε, την... πείνα που έπεσε κατά το μεσημέρι και το στοίχημα των Μαυροκεφαλίδη-Γιάνκοβιτς!

Η καθιερωμένη Media Day του Παναθηναϊκού που γίνεται μία φορά το χρόνο πριν το πρώτο τζάμπολ της Ευρωλίγκας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (1/10) στο ΟΑΚΑ.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι παίκτες της ομάδας έπρεπε να οπλιστούν με υπομονή και καλή διάθεση, καθώς η φωτογράφιση είχε διάρκεια περί τις τεσσεράμισι ώρες, μαζί με τις δηλώσεις των "πράσινων" εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κι αν όσο περνούσε η ώρα οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν κουραστεί και δεν έβλεπαν την ώρα να επιστρέψουν στα σπίτια τους, το πρωί που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ήταν σε διαβολεμένο κέφι.

Ειδικά ο Μάικ Μπατίστ! Δεν άφησε κανέναν στην ησυχία του, αλλά κυρίως τους Τζέιμς Γκιστ και Στεφάν Λάσμε.

Το καλό κλίμα και το "καψόνι" του Πεδουλάκη
INTIME SPORTS

Ειδικά, ο τελευταίος δεινοπάθησε μέχρι να ολοκληρώσει την φωτογράφιση, όταν ήρθε η σειρά του. Τι μπάλες του πέταξε ο Μπατίστ, τι νερά, αφήστε δε τα "γαλλικά" που χρησιμοποιούσε. Ο Αμερικανός δεν έχει ξεχάσει τίποτα από τα 9 χρόνια παρουσίας του στον Παναθηναϊκό και φυσικά ούτε τις βρισιές που είχε μάθει!

Το καλό κλίμα και το "καψόνι" του Πεδουλάκη
INTIME SPORTS

Όσο η ώρα περνούσε και οι περισσότεροι είχαν αρχίσει δικαιολογημένα να βαριούνται, οι Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είπαν να επιδοθούν σε κάτι πιο εποικοδομητικό. Ο διαγωνισμός τριπόντων βρήκε τον δεύτερο να πανηγυρίζει στο τέλος μετά από ένα εύστοχο σουτ, ωστόσο στο τελευταίο σουτ ο Μαυροκεφαλίδης κέρδισε το στοίχημα και πήρε τα 50 ευρώ από τον συμπαίκτη του!

Από το πρωί που είχαν φτάσει στο γήπεδο, κόντευε μεσημέρι και κανένας από τους παίκτες δεν είχε φύγει. Όπως ήταν φυσικό, τα στομάχια είχαν αρχίσει να γουργουρίζουν και οι "πράσινοι" έτρωγαν ό,τι κυκλοφορούσε σε φαγώσιμο μέσα στο κλειστό. Από τυροπιτάκια μέχρι κομμάτια πίτσας που είδαμε τους Φώτση και Γιάνκοβιτς να τα τιμούν δεόντως.

Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία, κάποια στιγμή στις 2 το μεσημέρι ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα για τους "πράσινους". Άκουσαν τον Αργύρη Πεδουλάκη να λέει στους ξένους της ομάδας να βιαστούν, καθώς θα ακολουθούσε προπόνηση. Όπως καταλαβαίνετε, όλοι δυσφόρησαν, ενώ χειροκρότησαν τον προπονητή τους, όταν άκουσαν πως τελικά μόνο ο Γκιστ θα γυμναζόταν.

Φυσικά, ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε πλάκα στους παίκτες του, καθώς γνώριζε πολύ καλά πως είχαν κουραστεί άπαντες. Ο ίδιος λίγο μετά τις 2.30μ.μ. το μεσημέρι αποχώρησε από το ΟΑΚΑ, όπου θα επέστρεφε λίγες ώρες αργότερα για την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ