EUROLEAGUE

Το ιστορικό ρεκόρ της Λοκομοτίβ

Το ιστορικό ρεκόρ της Λοκομοτίβ

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έμεινε εκτός Euroleague ωστόσο ο ιδιοκτήτης του οργανισμού, Αντρέι Βέντιτσεφ, αποκάλυψε ότι η ''Λόκο'' έκανε ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών στην ιστορία των ρωσικών ομάδων στον θεσμό!

H ομάδα του Κρασνοντάρ έφτασε στο σημείο να διεκδικεί την πρόκριση στα playoffs της φετινής Euroleague. Παρ' όλα αυτά δεν θα αγωνιστεί στην επόμενη διοργάνωση, δίνοντας τη θέση της στη Νίζνι ως φιναλίστ στη VTB United League.

To αφεντικό του οργανισμού, Αντρέι Βέντιτσεφ, ενημέρωσε ότι η ''Λόκο'' έκανε ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών στην ιστορία των ρωσικών ομάδων στον θεσμό, με 5.800 θεατές μ.ό. ανά αγώνα, στο Basket Hall του Κρασνοντάρ.

''Η ομάδα έκανε ένα ιστορικό ρεκόρ. Μια πραγματικά σπουδαία επιτυχία! Η Λοκομοτίβ έκανε ρεκόρ μεταξύ όλων των ρωσικών ομάδων που έχουν αγωνιστεί στην Euroleague, με 5.800 θεατές στα παιχνίδια μας! Καταλάβαμε τη 16η θέση μεταξύ των 24 ομάδων στη σχετική λίστα, και μάλιστα στην παρθενική συμμετοχή της Λοκομοτίβ στον θεσμό. Πλέον θα προσπαθήσουμε να διπλασιάσουμε αυτά τα νούμερ στο EuroCup και να διεκδικήσουμε την VTB United League''.

TAGS EUROLEAGUE ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ