EUROLEAGUE

Το ιατρικό δελτίο της EuroLeague στην τελευταία αγωνιστική του α' γύρου

Ο Έτορε Μεσίνα με τον Κέβιν Πάνγκος
Ο Έτορε Μεσίνα με τον Κέβιν Πάνγκος OLIMPIA MILANO

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να είναι πλήρης απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο, δεδομένης της επιστροφής του Σάσα Βεζένκοβ. Ποια τα προβλήματα της ιταλικής ομάδας. Αναλυτικά το απουσιολόγιο στους αγώνες της ημέρας στην EuroLeague.

Με τέσσερις αγώνες ολοκληρώνεται, το βράδυ της Παρασκευής 6 Ιανουαρίου, ο α' γύρος στη regular season της EuroLeague. Μεταξύ αυτών που ρίχνονται στη μάχη είναι κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος ξέρει πως με νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο θα πιάσει κορυφή -θα υπάρξει ισοβαθμία με τουλάχιστον τρεις ακόμη ομάδες.

Πριν πέσει η αυλαία του αγωνιστικού διημέρου, δείτε ποιες είναι οι απουσίες με τις οποίες θα πορευτούν οι οκτώ ομάδες που αγωνίζονται.

Ο Αϊζάια Τέιλορ αποχώρησε πριν από μερικές ημέρες, ενώ ο Κρις Σίνγκλετον (αποκτήθηκε μόλις χθες, Πέμπτη 5 Ιανουαρίου) δεν είναι ακόμη έτοιμος για να μπει στο rotation.
Η Βιλερμπάν συνεχίζει να πορεύεται δίχως τον Ζοφρί Λοβέρν, ο οποίος -έτσι κι αλλιώς- δεν προβλέπεται να επιστρέψει σύντομα στην δράση.

Ο Σάσα Βεζένκοβ επιστρέφει στο rotation του Ολυμπιακού μετά από την απουσία της προηγούμενης εβδομάδας.
Ο Κέβιν Πάνγκος με τον Σαβόν Σιλντς παραμένουν στα "πιτς" για τον ιταλικό σύλλογο, εν αντιθέσει με τον Τζίτζι Ντατόμε, ο οποίος ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα.

Γι ακόμη μια βδομάδα, η Βαλένθια θα έχει αρκετές απουσίες αφού νοκ άουτ παραμένουν ο Σαμ Βαν Ρόσομ, ο Μάρτιν Χέρμανσον, ο Βίκτορ Κλαβέρ και ο Μιγιάν Χιμένεθ.
Σε ό,τι αφορά στον Ερυθρό Αστέρα, το μεγαλύτερο μείον αφορά -δεδομένα- στον Φακούντο Καμπάσο, ο οποίος δεν προβλέπεται να αγωνιστεί για τον επόμενο ενάμιση μήνα. Ως μεγάλη λογίζεται κι η απουσία του Λούκα Βιλντόσα, ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα πριν από μια βδομάδα. Εκτός παραμένουν επίσης ο Νίκολα Ιβάνοβιτς και ο Χασάν Μάρτιν.

Ο Ρούντι Φερνάντεθ παραμένει εκτός δράσης για τη Ρεάλ Μαδρίτης, όχι όμως κι ο Άνταμ Χάνγκα, ο οποίος επιστρέφει στο rotation. Από εκεί και πέρα, αμφίβολοι καταγράφονται ο Μάριο Χεζόνια (προσωπικοί λόγοι) και ο Γκάμπριελ Ντεκ (μυικό πρόβλημα).
Ο Άλεξ Πόιθρες είναι ο μακροχρόνιος απών της Μακάμπι Τελ Αβίβ μετά από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε. Την ίδια ώρα όμως, ο Γουέιντ Μπάλντγουιν ανέκαμψε και δεν αποκλείεται να παίξει στο WiZink Center.

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ