ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET

Το επικό ντύσιμο του Τσοτ Ρέγες, του coach των Φιλιππίνων, που τράβηξε τα βλέμματα στην πρεμιέρα του MundoBasket 2023

Το επικό ντύσιμο του Τσοτ Ρέγες, του coach των Φιλιππίνων, που τράβηξε τα βλέμματα στην πρεμιέρα του MundoBasket 2023
SPORT24.GR

Παραμιλούσαν το βράδυ της Παρασκευής (25/8) στη Philippine Arena, με το ντύσιμο του Τσοτ Ρέγες, του προπονητή των Φιλιππίνων.

Τον λένε Βίνσεντ Ρέγες. Τον φωνάζουν Τσοτ. Και είναι 60 ετών. Πέρα από εξαιρετικός προπονητής (9 πρωταθλήματα στη χώρα και 6 φορές κορυφαίος coach της σεζόν), ο 60χρονος πλέον τεχνικός είναι γνωστός, πασίγνωστος για την ακρίβεια, για τις ενδυματολογικές του επιλογές. Του αρέσει να φοράει ιδιαίτερα κομμάτια, του αρέσει να τον συζητούν, απολαμβάνει όπως μας έλεγαν Φιλιππινέζοι δημοσιογράφοι να βρίσκεται στο προσκήνιο και για το μπάσκετ, αλλά και για το ντύσιμό του.

Ήταν, λοιπόν, δεδομένο ότι ο Ρέγες θα κάνει μία πολύ προσεγμένη επιλογή για την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 που διεξάγεται σε ποσοστό 50% στη χώρα του. Αρχικά πολλοί πίστεψαν ότι επρόκειτο για κάποια παραδοσιακή εμφάνιση των Φιλιππίνων. Ρωτήσαμε και μας απάντησαν "όχι, είναι απλά το στιλ του". Και μπράβο του που μπορεί και το υποστηρίζει.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ ξεκίνησε και το SPORT24 με την υποστήριξη της Stoiximan, ακολουθεί την Εθνική μας στην πορεία της στη διοργάνωση.

Tο SPORT24 στις Φιλιππίνες

Το SPORT24 βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Mundobasket 2023. Δες αναλυτικά το Πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων του Mundobasket 2023, παρακολούθησε το Mundobasket live στο Matchcenter και κάνε εγγραφή στα push notifications του SPORT24 αλλά και στο Youtube κανάλι μας για να μαθαίνεις όλες τις εξελίξεις για το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ.

TAGS ΑΠΟΣΤΟΛΗ MUNDOBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ