ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ

Το αφιερωματικό video της Euroleague για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε συνέντευξη Τύπου πριν το φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τους Stars του Ντούσαν Ίβκοβιτς
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σε συνέντευξη Τύπου πριν το φιλικό αγώνα του Ολυμπιακού με τους Stars του Ντούσαν Ίβκοβιτς INTIME

Με ένα αφιερωματικό video διάρκειας ενός λεπτού όπου χώρεσε μερικές μόνο από τις μεγαλύτερες στιγμές του στα παρκέ, θέλησε να πει το τελευταίο αντίο στον Ντούσαν Ίβκοβιτς η Euroleague.

Ο κόσμος του μπάσκετ έγινε πολυ φτωχότερος από το πρωί της Πέμπτης (16/9) στο άκουσμα της είδησης της απώλειας του Ντούσαν Ίβκοβιτς σε ηλικία 78 ετών, με τους ανθρώπους της πορτοκαλί θεάς να σπεύδουν ο ένας μετά τον άλλο να αποχαιρετήσουν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο έναν από τους πιο πετυχημένους προπονητές στην ιστορία του αθλήματος.

Το τελευταίο αντίο προς τον "σοφό" το είπε και η Euroleague λίγες ώρες μετά την κοινοποίηση της θλιβερής είδησης, η οποία δημοσίευσε ένα video διάρκειάς ενός λεπτού μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook παρουσιάζοντας μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές του πάνω στα παρκέ.

"Αναπαύσου εν ειρήνη Ντούντα", ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα το οποίο συνόδευσε το συγκινητικό video.

Ντούσαν Ίβκοβιτς - Η τελευταία συνέντευξη της ζωής του

Ο μεγάλος Ντούσαν Ίβκοβιτς μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 και έδωσε την τελευταία συνέντευξη της ζωής του. Μίλησε για όλους και για όλα. Από το πως ήρθε στην Ελλάδα, την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη, την ΤΣΣΚΑ και το “όχι” στους Ντένβερ Νάγκετς μέχρι και τον τελικό της Πόλης.

Ντούσαν Ίβκοβιτς, The Story

TAGS ΝΤΟΥΣΑΝ ΙΒΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ