ΜΑΡΟΥΣΙ

Την Πέμπτη τα "λένε" Βωβός-Πατούλης

Την Πέμπτη τα "λένε" Βωβός-Πατούλης
Βωβός

Αναβολή μιας μέρας πήρε η συνάντηση του Βωβού με τον Πατούλη. Το μήνυμα του Παναγιώτη Αλεξανδρή

Οι δυο άντρες ήταν να συναντηθούν την Τετάρτη το μεσημέρι, αλλά με πρωτοβουλία του κου Βωβού που είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις, επικοινώνησαν τηλεφωνικά και αποφάσισαν να τα πουν την Πέμπτη για να έχουν μεγαλύτερη άνεση χρόνου. Είναι προφανές ότι ούτε η διάθεση , αλλά ούτε και η ατζέντα έχει αλλάξει και κοινός τους στόχος είναι να βρεθούν τρόποι ενίσχυσης της ομάδας.
Την ίδια ώρα που το Μαρούσι παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις που προέρχονται από την Ισπανία και αφορούν το σύστημα της επόμενης Ευρωλίγκας και περιμένει τα αποτελέσματα των επαφών του προέδρου, γίνεται η απαραίτητη προετοιμασία σε όλα τα μέτωπα. Ήδη ζητήθηκε από τους ατζέντηδες παικτών να στείλουν τις λίστες τους που θα γίνουν αντικείμενο επεξεργασίας.

Στο μεταξύ , με αφορμή την λήξη της αγωνιστικής περιόδου και τώρα που καταλάγιασαν οι πανηγυρισμοί για το μεγάλο επίτευγμα της ομάδας, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Παναγιώτης Αλεξανδρής , για λογαριασμό της διοίκησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου κατ’ αρχήν τους παίκτες και το προπονητικό τιμ για την χαρά που μας πρόσφεραν με τα κατορθώματά τους στο γήπεδο. Λαμβάνοντας υπόψη τα άτυχα αποτελέσματα που είχαμε στο ξεκίνημα αλλά και τα γνωστά προβλήματα που κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε στην πορεία, επιβεβαιώθηκε περίτρανα , ότι τελικά το μεγαλύτερο "όπλο" μας ήταν η αμοιβαία εμπιστοσύνη.

Σημαντικό μερίδιο αναλογεί σε όλους όσους εργάστηκαν με ευσυνειδησία, από οποιοδήποτε πόστο, συμβάλλοντας καθοριστικά να παραμείνει η ομάδα μας μια οικογένεια. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας υποστήριξαν.

Τους χορηγούς μας γιατί μοιράστηκαν με ενθουσιασμό και πίστη τα όνειρά μας, τους φιλάθλους μας για την ζωντανή και δυναμική παρουσία τους, τους αντιπάλους μας και όλους τους συντελεστές που συμβάλλουν στο οικοδόμημα του ελληνικού μπάσκετ γιατί μας βοήθησαν να γίνουμε καλύτεροι, και φυσικά τους δημοσιογράφους για τα καλά τους λόγια"



.

Επίσης υπογράμμισε ότι από τη στιγμή που θα χαραχθεί η προοπτική για την επόμενη σεζόν, βασικοί στόχοι είναι να παραμείνει στην ομάδα ο απόλυτα επιτυχημένος Σούλης Μαρκόπουλος και να διατηρηθεί ο κορμός της ομάδας (ειδικότερα ο ελληνικός) ώστε με τις κατάλληλες κινήσεις το Μαρούσι να ενισχυθεί.






TAGS ΜΑΡΟΥΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ