ΣΕΠΚ

Τιμά Μπαρτζώκα-Πεδουλάκη ο ΣΕΠΚ

Τιμά Μπαρτζώκα-Πεδουλάκη ο ΣΕΠΚ
INTIME SPORTS

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης παράλληλα με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, θα τιμήσει όσους έφυγαν το 2013, όσους διακρίθηκαν, αλλά και τρία ξεχωριστά πρόσωπα του ελληνικού μπάσκετ.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (6/1, 20:00) στο ξενοδοχείο Intercontintenal με τον ΣΕΠΚ να προσκαλεί όλα τα μέλη του, αλλά και τους ενδιαφερόμενους να δώσουν το παρών και να τιμήσουν τους προπονητές που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε, όπως τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Στα πλαίσια της κοπής της πίτας θα τιμηθούν οι οικογένειες του Γιώργου Αμερικάνου, του Γιώργου Κολοκυθά, του Φίλιππου Συρίγου και του Χρήστου Τζαμάλη, που έφυγαν από τη ζωή του 2013. Όσο για τις τιμητικές διακρίσεις της χρονιάς, θα καταλήξουν στον Βαγγέλη Νικητόπουλο, στην Άννυ Κωνσταντινίδου και στον Γιάννη Κουτραφούρη.

Βραβεύονται Μπαρτζώκας και Πεδουλάκης

Ο ΣΕΠΚ θα τιμήσει παράλληλα όλους τους προπονητές που κατέκτησαν τίτλο ή άνοδο με την ομάδα τους. Θα βραβευτούν ακόμη και προπονητές που έλαμψαν στο υψηλότερο επίπεδο, όπως ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που αφενός έγινε ο πρώτος Έλληνας που κατέκτησε την Euroleague κι αφετέρου αναδείχτηκε πέρσι "προπονητής της χρονιάς" στην κορυφαία διοργάνωση.

Θα βραβευτεί ακόμη ο Αργύρης Πεδουλάκης για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου Ελλάδας (σ.σ έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά το πρωτάθλημα μετά το 1996 και τον Γιάννη Ιωαννίδη), αλλά και ο "προπονητής της χρονιάς" στο Eurocup, Φώτης Κατσικάρης.

Τέλος τιμητική πλακέτα θα παραλάβει ο πρωταθλητής Γεωργίας Γιώργος Κετσελίδης, ο Τζώρτζης Δικαιουλάκος για την πρόκρισης της Εθνικής Γυναικών και φυσικά ο Μάνος Μανουσέλης για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Παίδων.

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ