EUROLEAGUE

Τι θέλει ο Ομπράντοβιτς από τους "νέους"

Τι θέλει ο Ομπράντοβιτς από τους "νέους"

Η διαδρομή της Φενέρμπαχτσε, σταμάτησε πέρυσι στο ΤΟΡ16. Φέτος, όπως είπε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στόχος είναι να γίνει ένα παραπάνω βήμα. Διαβάστε (ή ακούστε στο video) τι είπε για κάθε έναν από τους νέους παίκτες του.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μιλά στη Euroleague TV για τη φετινή Φενέρμπαχτσε, των επτά νέων παικτών, ενώ εξηγεί τι θα προσφέρει ο κάθε ένας που κάλεσε το καλοκαίρι στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος της ομάδας. Λέει και ποιος είναι αυτός.

Πώς μπορεί η Φενέρμπαχτσε να κάνει το βήμα παραπάνω αυτή τη σεζόν;

"Κατ' αρχάς, ευελπιστώ ότι όλοι μας θα είμαστε καλοί, γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα και μέρα με τη μέρα παίζουμε καλύτερα. Δεν είναι εύκολο με επτά νέους παίκτες. Το πρόβλημα είναι πάντα ίδιο. Κάποιοι εξ αυτών ήταν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, οπότε δεν είχαμε πολλές ημέρες να δουλέψουμε όλοι μαζί. Σε κάθε περίπτωση, είναι παίκτες με ποιότητα και ξέρουν πώς να παίζουν".

Τι θα προσφέρουν οι νέοι γκαρντ (Χίκμαν, Μπογκντάνοβιτς, Γκάντελοκ);

"Θα ήθελα όλοι τους να παίξουν λίγο καλύτερα από ό,τι πέρυσι, με τις ομάδες τους. Θα είναι αρκετά. Είναι πραγματικά πολύ καλοί παίκτες και είμαι χαρούμενος που τους έχω στην ομάδα μου".

Τι περιμένετε από τους ψηλούς (Ερντέν και Βέσελι);

"Ενέργεια. Περιμένω να δώσουν ενέργεια. Ο Βέσελι ήταν η τελευταία προσθήκη. Δουλεύει πολύ σκληρά και θα γίνει σημαντικός παίκτης για εμάς. Ο Ερντέν είναι ειδική περίπτωση,γιατί πέρυσι στην ουσία δεν έπαιξε. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για εκείνον. Μέχρι τώρα προσπαθεί πολύ σκληρά να βοηθήσει και να γίνει σημαντικός παίκτης".

Πόσο δύσκολο είναι να επιβιώσετε στον Γ' όμιλο;

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όλοι λένε πως το γκρουπ μας είναι το πιο δύσκολο. Σε αυτό το επίπεδο, δεν διαλέγεις αντίπαλο. Πρέπει να είσαι έτοιμος να παίζεις με όλους. Από την άλλη πλευρά, ίσως να είναι καλό για εμάς το γεγονός ότι κάθε ματς θα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Όλοι αντιλαμβάνονται ότι το πρώτο μέρος της Euroleague θα είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Φυσικά θέλουμε να προκριθούμε στο ΤΟΡ16".

Τι θα χρειαστεί για να είστε ανταγωνιστικοί στο υψηλότερο επίπεδο;

"Να παίξουμε στο επίπεδο που είναι απαραίτητο να παίξουμε, για να κάνουμε κάτι στη Euroleague. Πέρυσι ξεκινήσαμε εξαιρετικά και στο ΤΟΡ16 δεν ήμασταν καλοί. Σημειώσαμε πρόοδο σε σύγκριση με τις προηγούμενες σεζόν. Οπότε φέτος θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω. Να ανεβάσουμε επίπεδο. Πολύ σημαντική θα είναι και η επαφή με το κοινό μας. Πέρυσι είχαμε εξαιρετική ατμόσφαιρα στην Ulker Arena. Σε κάθε ματς ήταν γεμάτο το γήπεδο, η στήριξη του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Πιστεύω ότι αυτή η επαφή θα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα μου".

TAGS EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ