ΜΠΑΣΚΕΤ

"Θα παλέψουμε για τα πλέι οφ"

"Θα παλέψουμε για τα πλέι οφ"
Κακιούζης

Ο Μιχάλης Κακιούζης είναι έτοιμος για την πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος

Ο Κακιούζης σχετικά με τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος τόνισε: "Είναι το πρώτο ματς της χρονιάς και ελπίζουμε να το κερδίσουμε ότι κι αν μας κοστίσει. Αντιμετωπίζουμε μια έμπειρη και δυνατή ομάδα. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι ευκολότερα για εμάς αν παίξουμε άμυνα, ανάλογη με αντί που παίξαμε στο διάστημα της προετοιμασίας και στα φιλικά. Δεν θα πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωσή μας ούτε για δευτερόλεπτο".
Αναφορικά με την ετοιμότητα στην οποία βρίσκεται η ομάδα του ανέφερε: "Είναι φυσιολογικό να μην έχουμε φτάσει ακόμη στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, γιατί κάποιοι παίκτες ενσωματωθήκαμε αργά, ενώ κάποιοι άλλοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού. Αλλά τώρα έχουμε έξι μήνες μπροστά μας να παλέψουμε για να λάβουμε μέρος στα πλέι οφ. Θέλουμε να παλεύουμε σε όλα τα παιχνίδια, αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Έχουμε καλούς παίκτες".

Όσο για την Γκραν Κανάρια σχολίασε: "Σε όλες τις ομάδες γίνονται κάθε χρόνο αλλαγές, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε αναλύσεις τώρα. Η αλήθεια είναι ότι η Γκραν Κανάρια έχει παίκτες που παίζουμε μαζί για αρκετά χρόνια και για αυτούς θα είναι πιο εύκολο, γιατί έχουν αυτοματοποιήσει το παιχνίδι τους. Θα έχουμε δύσκολο έργο, για αυτό θα πρέπει να κοντρολάρουμε τον αγώνα από το ξεκίνημά του".


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ