ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τεόντοσιτς: "Χρωστάω πολλά στον Ίβκοβιτς"

Τεόντοσιτς: "Χρωστάω πολλά στον Ίβκοβιτς"
INTIME SPORTS

Ο Μίλος Τεόντοσιτς θέλει να... μιλήσει στο παρκέ, εγκωμιάζει τον Ντούντα και τον Σπανούλη και δεν ασχολείται με τους Παναθηναϊκούς.

Ο Σέρβος γκαρντ μίλησε στην εφημερίδα "Γαύρος" τονίζοντας ότι είναι ώρα για δουλειά και πως ο Ολυμπιακός πρέπει να κατακτήσει τίτλους τη νέα σεζόν.

" Κάθε καλοκαίρι λέμε τα ίδια και τα ίδια. Θα πάρουμε τίτλους, θα κάνουμε το ένα, θα κάνουμε το άλλο. Δεν έχουμε κατακτήσει τίποτα, όμως, οπότε μην αρχίσουμε να λέμε μεγάλα λόγια. Καλύτερα να αφήσουμε τα λόγια και να συνεχίσουμε τη δουλειά".

Εν συνεχεία, εγκωμίασε τον Ντούντα, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο προπονητή: " Είναι ο καλύτερος προπονητής που υπάρχει. Μπορεί κάποιες φορές να φωνάζει και να είναι αυστηρός μαζί μας, ωστόσο αυτό γίνεται για το καλό μας. Προσωπικά χρωστάω πολλά στον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Η φιλοσοφία του είναι ίδια με την εθνική Σερβίας. Του αρέσει να πιέζει πολύ η ομάδα του στην άμυνα, να εμποδίζει το παιχνίδι του αντιπάλου και να βγάζει πολλούς αιφνιδιασμούς".

Μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη αναμένεται να συνθέσουν ένα "φονικό δίδυμο", που όμοιό του δεν υπάρχει αυτή την στιγμή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο ίδιος δήλωσε επ' αυτού: "Α ισθάνομαι πολύ τυχερός που ο Βασίλης είναι συμπαίκτης μου κι όχι αντίπαλος. Είναι σπουδαίος παίκτης κι ακόμη πιο σπουδαίος άνθρωπος. Μπορεί να κάνει τα πάντα στο παρκέ, στην άμυνα και την επίθεση. Τις 15 ημέρες που είμαστε μαζί αισθάνεται μια χαρά, κάνει παρέα με όλους, είναι χαμογελαστός και μου δείχνει σίγουρος για την απόφαση που πήρε. Σαν να βρίσκεται χρόνια στην ομάδα".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην στοχοποίησή του από... συναδέλφους του από τον Παναθηναϊκό: "Μερικές φορές αισθάνομαι όμορφα που δεν ξέρω ελληνικά και δεν μπορώ να διαβάσω εφημερίδες. Μαθαίνω από άλλους ότι στ ον Παναθηναϊκό λένε πού και πού για μένα διάφορα πράγματα, ότι δεν είμαι καλό παιδί, ότι παίζω ύπουλα και διάφορα τέτοια. Δεν ασχολούμαι καν μαζί τους, δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Με νοιάζει μόνο η ομάδα μου".

Ο 23χρονος λατρευεί τον Ερυθρό Αστέρα, τον Θρύλο και τον κόσμο του, τονίζοντας: " Έχω μεγαλώσει με τον Ερυθρό Αστέρα και οι οπαδοί των δύο ομάδων ήταν πάντα αδέρφια. Κάθε μέρα τραγουδάω πάνω από δέκα φορές το ‘Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό’. Φοβερό σύνθημα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ