ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τεό": "Έπαιξα για τον Νίκολα"

"Τεό": "Έπαιξα για τον Νίκολα"
παπαλουκας

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς τονίζει ότι "ήθελα να παίξω, μόνο και μόνο για τον Νίκολα Βούιτσιτς"

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ: « Ένοιωσα πολύ άνετα και δεν μπορώ να πω ότι είχα άγχος, ή κάποιο παρεμφερές συναίσθημα. Ίσως επειδή έχω ξαναπαίξει στον Ολυμπιακό και είναι πολύ σημαντικό ότι τα περισσότερα παιδιά τα ξέρω χρόνια πολύ καλά, όπως και τον προπονητή μας. Ήταν σίγουρα μια καλή αρχή και για μένα ήταν πιο σημαντική επειδή ήμουν αρκετό καιρό εκτός. Μάλιστα δεν ήταν προγραμματισμένο να παίξω σε αυτό το παιχνίδι, αλλά ήθελα πολύ να το κάνω για να τιμήσω και τον Νίκολα (Βούισιτς) και έτσι πάτησα για μερικά λεπτά το παρκέ».

ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ ΑΡΙΝΑ: « Είναι πολύ καλό για τον Ολυμπιακό που κέρδισε το πιο δύσκολο παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε, στην πιο καυτή έδρα της Ευρώπης και θα μας βοηθήσει και το γεγονός ότι το ματς ήταν τόσο αμφίρροπο και είχε και παράταση. Κατά την προσωπική μου άποψη σε σχέση με το τουρνουά της Μπολόνια είχαμε κάποια βελτίωση στην άμυνα. Η ομάδα έχει ποιότητα και λύσεις, αλλά έχει και πολλούς νέους παίκτες. Είμαστε ακόμα ανέτοιμοι σε επίπεδο ομαδικότητας και αυτοματισμών. Σε μια εβδομάδα, όμως, ξεκινά το πρωτάθλημα και πρέπει κάθε μέρα να δουλεύουμε πολύ για να δώσουμε ό,τι χρειάζεται και να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε».

ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΙΣΙΤΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ: « Ήταν πάρα πολύ όμορφο αυτό που έγινε για τον Νίκολα και ήταν προφανές ότι ήταν αυθόρμητο και αληθινό. Χάρηκα πάρα πολύ για τον Νίκολα, έχουμε κάποια κοινά στοιχεία γιατί και εγώ έμεινα έξι χρόνια στην ΤΣΣΚΑ (σ.σ. κατέκτησε δύο Ευρωλίγκες, όπως ο Βούισιτς) και ξέρω πως ένοιωθε. Αυτό που είπε, ότι ένοιωσε πραγματική αγάπη, το καταλαβαίνω πολύ καλά, γιατί το έχω εισπράξει και εγώ στη Μόσχα. Οι Ισραηλινοί είναι μεσογειακός λαός, αλλά πιστεύω ότι και εγώ αν επιστρέψω στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό θα έχω πολύ καλή αντιμετώπιση».






TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ