EUROBASKET

Τέλος ο Φρατέλο, αλλαγές στην Ουκρανία

Τέλος ο Φρατέλο, αλλαγές στην Ουκρανία

Ο Μάικ Φρατέλο δεν θα κοουτσάρει την Ουκρανία στο Eurobasket 2015 ενώ ο Μιχαήλ Μπρόντσκι είναι ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας αφού ο Αλεξάντερ Βολκόφ απέσυρε την υποψηφιότητά του.

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ουκρανικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Βολκόφ, ανακοίνωσε ότι ο Μάικ Φρατέλο θα μείνει... εκεί που είναι, δηλαδή στον πάγκο της Ουκρανίας στην τρίτη διαδοχική συμμετοχή σε Eurobasket.

Εν τέλει οι εξελίξεις... πρόλαβαν και τους δυο. Για την ακρίβεια ο Βολκόφ απέσυρε την υποψηφιότητά του για την προεδρεία της ομοσπονδίας. Νέος πρόεδρος είναι ο διοικητικός ηγέτης της Τσερκάσι, Μιχαήλ Μπρόντσκι, ο οποίος επικράτησε του βασικού αντιπάλου του, Βαλερί Κοντράτιεφ και ξεκαθάρισε ότι η Ουκρανία θα διεκδικήσει το Eurobasket 2017, με την αρωγή της κυβέρνησης.

Στο μεταξύ, σήμερα (28/05) οι Ουκρανοί ενημέρωσαν ότι ο Μάικ Φρατέλο δεν θα κοουτσάρει την εθνική ομάδα στο Eurobasket 2015! Στη λίστα των υποψηφίων για τη θέση του ομοσπονδιακού κόουτς ξεχωρίζει η περίπτωση του Λετονού (και μέχρι πρότινος ασίσταντ του Φρατέλο), Κάρλις Μούζνιεκς.

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ