ΑΕΚ

Τέλος ο Αλεξανδρής

Τέλος ο Αλεξανδρής
Αλεξανδρής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποτελεί παρελθόν την Ένωση. Διάδοχος του ο Σούλης Μαρκόπουλος;

Λίγο πολύ ήταν αναμένομενο, από τη στιγμή που η ομάδα δεν πάει καλά και χρειάζεται μια "ένεση" για να συνέλθει πριν είναι αργά, καθώς η ΑΕΚ κινδύνευει πλεόν ακόμη και με υποβιβασμό.
Ο Γιάννης Γρανίτσας (σ.σ που εμφανώς και δεν έλαβε υπόψη του την ανακοίνωση των παικτών μετά την ήττα της Πάτρας) είχε το πρωί της Δευτέρας επικοινωνία με τον "Τίγρη", εκφράζοντας του την επιθυμία για λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μετά από ολιγόλεπτη συζήτηση ο Μακεδόνας τεχνικός... χώρισε σαν φίλος με τον "δικέφαλο".

`Στο μεταξύ ο προπονητής που αναμένεται να τον διαδεχτεί στον πάγκο της Ένωσης είναι ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος αναμένεται την Τρίτη κιόλας στην Αθήνα για να συζητήσει με τη διοίκηση της ομάδας.

Παρελθόν από την ΑΕΚ θα αποτελέσει κι ο Βαγγέλης Μάγειρας, που θεώρησε σωστό να αποχωρήσει μαζί με τον Αλεξανδρή, τον άνθρωπο που τον έφερε στην ομάδα.

"Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους παίκτες κι όσους συνεργαστήκαμε μαζί το τελευταίο διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τον κ. Γρανίτσα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, να φτάσει εκεί που της αξίζει" τόνισε συγκεκριμένα ο πρώην ασίσταντ κόουτς του "δικέφαλου".






TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ