NBA

Τέλος η σεζόν για τον Τζαμάλ Μάρεϊ, τεράστιο πλήγμα για τους Νάγγετς

Ο Τζαμάλ Μάρεϊ των Νάγκετς
Ο Τζαμάλ Μάρεϊ των Νάγκετς Ⓒ 2021 DAVID ZALUBOWSKI/ASSOCIATED PRESS

Ρήξη χιαστού υπέστη ο Τζαμάλ Μάρεϊ, που θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Τεράστιο το πλήγμα για τους Ντένβερ Νάγγετς που έχασαν τον δεύτερο καλύτερο παίκτη τους.

Δυστυχώς, οι φόβοι επιβεβαιώθηκαν. Ο Τζαμάλ Μάρεϊ υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν. Ο Καναδός γκαρντ τραυματίστηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (13/4), με αποτέλεσμα οι Νάγγετς να βρίσκονται πλέον σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση καθώς ο βασικός τους γκαρντ έδινε 21.2 πόντους από 52.3% στο δίποντο, 40.8% στο τρίποντο και 86.9% στις βολές, 4 ριμπάουντ, 4.8 ασίστ και 1.3 κλεψίματα ανά 35.5 λεπτά.

Στο εξής, ο Μάικ Μαλόουν θα πρέπει να στηριχθεί στους Μόντε Μόρις - Φακούντο Καμπάσο - Πι Τζέι Ντόζιερ, κυρίως όμως στους Άαρον Γκόρντον - Νίκολα Γιόκιτς που θα έχουν ακόμη περισσότερες αρμοδιότητες με την μπάλα στα χέρια. Οι Νάγγετς έχουν ρεκόρ 34-20 και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της Δυτικής Περιφέρειας, πάνω από τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς που συμπληρώνουν την πρώτη εξάδα.

TAGS NBA ΝΤΕΝΒΕΡ ΝΑΓΚΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ