ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τελειώνει του Πέτγουεϊ, σε καλό δρόμο του Μαυροκεφαλίδη

Τελειώνει του Πέτγουεϊ, σε καλό δρόμο του Μαυροκεφαλίδη
INTIME SPORTS

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Μπρεντ Πέτγουεϊ από τον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να προχωρούν τις συζητήσεις και με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Κάιλ Χάινς στην πρόταση που του έχει καταθέσει για ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, όμως παράλληλα, οι Πειραιώτες προχωρούν και τις υπόλοιπες κινήσεις τους για ενίσχυση της φροντ λάιν της ομάδας.

Η μετακίνηση του Μπρεντ Πέτγουεϊ στους "ερυθρόλευκους" θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Το μόνο που απομένει πλέον για να "μετακομίσει" ο Αμερικανός στον Πειραιά είναι η ανακοίνωση. Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις συζητήσεις με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη για επιστροφή του 29χρονο Έλληνα στον σύλλογο μετά από δύο χρόνια.

Όσον αφορά τον Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο Γεωργιανός σέντερ ξεκίνησε συζητήσεις με τους "ερυθρόλευκους" για το ενδεχόμενο ανανέωσης της μεταξύ τους συνεργασίας. Τα χρήματα, όμως που ζητάει ο Σερμαντίνι κρίνονται υπερβολικά. Ο Γεωργιανός ζητάει όσα πήρε πέρυσι από τον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ μαζί, ένα ποσό που δύσκολα θα δώσουν οι Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ