TEAM USA

Team USA: Ο Τζάρεν Τζάκσον διακρίθηκε στο προπονητικό καμπ

Jaren Jackson Jr. of the Memphis Grizzlies shoots during training camp for the United States men's basketball team Friday, Aug. 4, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Jaren Jackson Jr. of the Memphis Grizzlies shoots during training camp for the United States men's basketball team Friday, Aug. 4, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) 2023 JOHN LOCHER ASSOCIATED PRESS

Η Team USA συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει MundoBasket 2023, με τους παίκτες της ομάδας να αναδεικνύουν ως πολυτιμότερο παίκτη του προπονητικού καμπ, τον Τζάρεν Τζάκσον.

Η Team USA έχει ρίξει το βάρος στην προετοιμασία της με το βλέμμα στο MundoBasket 2023 και τα πρώτα δείγματα για την εθνική ομάδα των ΗΠΑ, έρχονται από το προπονητικό τους καμπ.

Στο πλαίσιο αυτής της διαδικασίας, η ομάδα που θα κατέβει στο MundoBasket 2023, κοντραρίστηκε σε αγώνα δύο δεκαλέπτων με τους επίλεκτους των ΗΠΑ, με το αποτέσμα να μην είναι επιτυχές για την ομάδα του Στιβ Κερ.

Παρόλα αυτά, η Team USA, ψήφισε τον κορυφαίο παίκτη του training camp, με τον Τζάρεν Τζάκσον να παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου από τους συμπαίκτες του.

Θυμίζουμε πως η Team USA είναι αντίπαλος της Εθνικής μας Ομάδας στον όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ οι δύο χώρες θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και σε φιλική αναμέτρηση στο Άμπου Ντάμπι.

Το depth chart των ΗΠΑ:

  • PG: Τζέιλεν Μπράνσον, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Τζος Χαρτ
  • SG: Άντονι Έντουαρντς, Όστιν Ριβς
  • SF: Μπράντον Ίνγκραμ, Μάικαλ Μπρίτζες
  • PF: Μπόμπι Πόρτις, Καμ Τζόνσον, Πάολο Μπανκέρο
  • C: Τζάρεν Τζάκσον, Γουόκερ Κέσλερ
TAGS TEAM USA MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ