MUNDOBASKET 2023

Οι επίλεκτοι των ΗΠΑ νίκησαν την ομάδα που θα κατέβει στο MundoBasket 2023 σε αγώνα δύο δεκαλέπτων

Paolo Banchero of the Orlando Magic shoots during training camp for the United States men's basketball team Friday, Aug. 4, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Paolo Banchero of the Orlando Magic shoots during training camp for the United States men's basketball team Friday, Aug. 4, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) 2023 JOHN LOCHER ASSOCIATED PRESS

Η Team USA προετοιμάζεται για το MundoBasket 2023 και κοντραρίστηκε για δύο δεκάλεπτα με επίλεκτη ομάδα των ΗΠΑ στο πλαίσιο προπονητικού καμπ στο Λας Βέγκας, με τους τελευταίους να επικρατούν της ομάδας που θα κατέβει στο Παγκόσμιο.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το MundoBasket 2023, η Team USA αντιμετώπισε επίλεκτη ομάδα των ΗΠΑ στο προπονητικό καμπ του Λας Βέγκας, με τους επίλεκτους να επικρατούν της ομάδας που θα κατέβει στο Παγκόσμιο σε αγώνα δύο δεκαλέπτων.

Το φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα, με τους παίκτες των ΗΠΑ να έχουν την ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" και να παίξουν για να βρουν ρυθμό.

Για την ιστορία την ομάδα επίλεκτων απάρτιζαν οι: Κέιντ Κάνιγχαμ, Χερμπ Τζόουνς, Τζέιλεν Ντούρεν, Έρικ Μίκα, Λάνγκστον Γκάλογουεϊ, Τρέι Μέρφι, Τζέιλεν Γκριν, Κίγκαν Μάρεϊ, Κουέντιν Γκριμς, Πέιτον Πρίτσαρντ, Τσετ Χόλμγκρεν, Ναζ Ρέιντ, Τζον Τζένκινς, Τζέιλεν Γουίλιαμς.

Το Depth Chart της Team USA:

  • PG: Τζέιλεν Μπράνσον, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Τζος Χαρτ
  • SG: Άντονι Έντουαρντς, Όστιν Ριβς
  • SF: Μπράντον Ίνγκραμ, Μάικαλ Μπρίτζες
  • PF: Μπόμπι Πόρτις, Καμ Τζόνσον, Πάολο Μπανκέρο
  • C: Τζάρεν Τζάκσον, Γουόκερ Κέσλερ

Θυμίζουμε πως η εθνική ομάδα των ΗΠΑ βρίσκεται στο Group C μαζί με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, την Ιορδανία και τη Νέα Ζηλανδία. Μάλιστα, Ελλάδα και Team USA θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και σε φιλική αναμέτρηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το MundoBasket 2023.

TAGS MUNDOBASKET 2023 TEAM USA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ