TEAM USA

Team USA: Επιβλητική εμφάνιση στο πρώτο τεστ κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο

Paolo Banchero of the Orlando Magic shoots during training camp for the United States men's basketball team Friday, Aug. 4, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Paolo Banchero of the Orlando Magic shoots during training camp for the United States men's basketball team Friday, Aug. 4, 2023, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) 2023 JOHN LOCHER ASSOCIATED PRESS

Τον πρώτο της φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εν όψει MundoBasket 2023 έδωσε η Team USA, η οποία δεν συνάντησε καμία αντίσταση από το Πουέρτο Ρίκο, το οποίο συνέτριψε με 117-74.

H Team USA ξεκίνησε τις φιλικές αναμετρήσεις με το βλέμμα στο MundoBasket 2023 και πρώτος της αντίπαλος ήταν το Πουέρτο Ρίκο. Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ δεν είχε κανένα πρόβλημα να το διασύρει, επικρατώντας με 117-74.

Ο Τζέιλεν Μπράνσον σημείωσε νταμπλ - νταμπλ με 11 πόντους και 12 ριμπάουντ, με τους Άντονι Έντουαρντς και Καμ Τζόνσον να αναδεικνύονται πρώτοι σκόρερ με 15 πόντους.

Θυμίζουμε πως η Team USA είχε γνωρίσει την ήττα σε αγώνα δύο δεκαλέπτων με τους επίλεκτους των ΗΠΑ, μία αναμέτρηση η οποία διεξήχθη στο πλαίσιο του προπονητικόυ τους καμπ.

Το Depth Chart των ΗΠΑ:

  • PG: Τζέιλεν Μπράνσον, Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, Τζος Χαρτ
  • SG: Άντονι Έντουαρντς, Όστιν Ριβς
  • SF: Μπράντον Ίνγκραμ, Μάικαλ Μπρίτζες
  • PF: Μπόμπι Πόρτις, Καμ Τζόνσον, Πάολο Μπανκέρο
  • C: Τζάρεν Τζάκσον, Γουόκερ Κέσλερ

Η Team USA είναι αντίπαλος της Εθνικής Ανδρών στο όμιλο του MundoBasket 2023, με τις δύο χώρες να συναντώνται και πριν το μεγάλο τουρνουά σε φιλική αναμέτρηση στο Άμπου Ντάμπι.

TAGS TEAM USA MUNDOBASKET 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ