ΠΑΟΚ

Συζητήθηκε το μετοχικό ζήτημα

Συζητήθηκε το μετοχικό ζήτημα
Καλαφατάκης

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας τελείωσε η σύσκεψη με θέμα την εύρεση λύσης στο διοικητικό αδιέξοδο

Το "παρών" στην χθεσινή σύσκεψη πέραν του προεδρεύοντος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Δημοκράτη Παπαδόπουλου, έδωσαν πρώην και νυν μέτοχοι και όχι μόνο όπως και πολυμελής αντιπροσωπεία των συνδέσμων.
Από πλευράς του Δημοκράτη Παπαδόπουλου κρίθηκε σκόπιμο εξ αρχής να θέσει προς συζήτηση το θέμα της ανάδειξης νέας διοίκησης δεδομένου ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν μπορει να πάρει άλλη αναβολή.

Οι συμμετέχοντες έδειξαν τη διάθεση να πάρουν μερίδιο των μετοχών με όλους να ακούν με προσοχή την τοποθέτηση του προεδρεύοντος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ για το πώς έχει η κατάσταση που άφησε ο Δημήτρης Δρόσος αλλά και την πορεία των μεταξύ τους συζητήσεων.

Μεταξύ άλλων θα πρέπει να σημειωθεί ότι συζητήθηκε και το μετοχικό με τον Δρόσο να συνεχίζει να παραμένει τυπικά μεγαλομέτοχος αν και έχει ξεκαθαρίσει πως όποτε του ζητηθεί θα παραχωρήσει τις μετοχές του σε δέκα φυσικά πρόσωπα.

Όπως και να έχει μετά το τέλος της χθεσινής συνάντησης δόθηκε νέο ραντεβού για την Παρασκευή όπου και αναμένεται να είναι και το καθοριστικό.

Στα αγωνιστικά το διήμερο ρεπό του Γιώργου Καλαφατάκη προς τους παίκτες του ανήκει στο παρελθόν με άπαντες να επέστρεψαν στις προπονήσεις ξεκινώντας την προετοιμασία για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο PAOK Sports Arena.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν μπορεί όπως είναι γνωστό από το απόγευμα του Σαββάτου να υπολογίζει στον Χρήστο Χαρίση που στα αποδυτήρια του κλειστού του Σπόρτιγκ μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι η χρονιά ολοκληρώθηκε για τον ίδιο.

" Όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση. Ο καθένας έχει τις αντοχές του και παίρνει τις αποφάσεις του. Τον ξέρω από μικρό στο Ηράκλειο. Δεν ήταν σε καλή κατάσταση ψυχολογικά. Η κατάσταση τον είχε καταβάλλει", σχολίασε για την απόφαση του Έλληνα πλέι μέικερ ο Καλαφατάκης σε δηλώσεις του στην εκπομπή Fast Break του Extra Sport 103FM ενώ για την ήττα από την ΑΕΚ εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία λέγοντας ότι: " Τέτοια διαιτησία δεν έχουμε ξανασυναντήσει".

Ο "Καλάφας" δεν έμεινε όμως εκεί και συνέχισε: " Με τον Πανελλήνιο και με το Αιγάλεω μας είχαν αδικήσει. Δεν μας έδωσαν στο τέλος από ένα σφύριγμα. Το Σάββατο ήταν πολλά σφυρίγματα. Έδωσαν τεχνική ποινή στον Τσιάρα επειδή διαμαρτυρήθηκε ότι δεν είχε χώρο για να επαναφέρει την μπάλα" και συνέχισε : "Μας χρέωσαν τεχνική ποινή επειδή πήγαμε στην φισούνα για να προστατευτούμε και μας είπαν ότι έπρεπε να δώσουν αυτή την άδεια. Είναι λογικό";

Σε εκείνο το σημείο ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν δίστασε να πει: " Ο ΠΑΟΚ είναι εγκαταλελειμμένος. Είμαστε μόνοι μας. Δεν μας στηρίζει κανείς. Πάμε και ερχόμαστε. Δεν έχουμε καμία προστασία, για να δείξουμε ότι υπάρχει ομάδα".

Κι όσο για την συμμετοχή στα φετινά πλέι οφ; " Ήμασταν πολύ κοντά το Σάββατο. Αδικηθήκαμε ωστόσο γιατί μετά την βολή του Κυρίτση έγινε φάουλ στον Γιόνσεν που δεν δόθηκε. Θα είχαμε το πλεονέκτημα στο «γκολ αβερέιντζ με την ΑΕΚ αλλά και πάλι έχουμε αρκετές πιθανότητες".


















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ