ΠΑΟΚ

Αμοιρίδης: "Δεν υπάρχει αύριο"

Αμοιρίδης: "Δεν υπάρχει αύριο"
Αμοιρίδης

Την ντροπή του ως ΠΑΟΚτζής για την κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα μπάσκετ εξέφρασε ο Κώστας Αμοιρίδης

" Δεν είναι κάτι καινούργιο. H κατάσταση είναι σε αδιέξοδο και όσο δεν υπάρχουν άνθρωποι να μπουν μπροστά οικονομικά και να βοηθήσουν στον βαθμό που μπορούν, η ομάδα δεν μπορεί να φύγει από το τέλμα. Δεν υπάρχει... φως και διάθεση ουσίας για να μπορέσει κάποιος να βοηθήσει την ομάδα. Θεωρώ ότι ο Δρόσος είναι παρελθόν, δεν έχει νόημα να συζητάμε γι’ αυτόν. Δεν βοηθάμε σε τίποτα να τον κριτικάρουμε και να τον σχολιάζουμε", είπε αρχικά στο "Αθλητικό Metropolis" το πρώην στέλεχος της ΚΑΕ.

Για όσους κατηγορούν τους ανθρώπους που έφεραν στην ΚΑΕ τον Δημήτρη Δρόσο, εξέφρασε την αντίθεσή του: " Εγώ με τον Δρόσο έχω πολλές ενστάσεις και διαφωνώ για πολλά πράγματα. Έχω βέβαια μία απλή απορία, γιατί λένε ότι πρέπει να πληρώσουν αυτοί που τον έφεραν. Υπήρχε κανείς άλλος; Έναν μήνα πριν το Πρωτάθλημα δεν είχαμε ούτε έναν παίκτη. Είχα πει και τότε ότι αν βρισκόντουσαν 2-3 άτομα, θα έβαζα κι εγώ από 200.000 ευρώ αλλά δεν έλαβα απάντηση. Αν δεν υπήρχε ο Δρόσος θα είχε καταστραφεί ο ΠΑΟΚ. Δεν ήξερε τι σημαίνει ΠΑΟΚ, ποια είναι η κατάσταση που υπάρχει. Ξεκίνησε να πάει στο καλύτερο μαγαζί και να πετάει λουλούδια χωρίς να έχει λεφτά".

Όσο για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν η ομάδα πριν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, τόνισε: " Δεν έβαζε κάποιος χρήματα, υπήρχαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ χρέη και ούτε ένα στα ταμεία. Ήρθε ο Δρόσος, πιστεύω χωρίς να έχει επίγνωση τι αναλαμβάνει και μέσα στην χαζομάρα του έδωσε μία αναβολή στη διάλυση του ΠΑΟΚ. Η κατάσταση δεν είναι στο μηδέν, είναι στο μείον. Μπήκε στο ταμείο του ΠΑΟΚ έστω και ένα χιλιάρικο από κάποιον; Είναι τεράστιος ο προβληματισμός, γιατί με τόσο κόσμο που έχει ο ΠΑΟΚ δεν έχει βάλει ένας άνθρωπος 1000 ευρώ ως ηθική ανταπόδοση για τους παίκτες. Σκεφτείτε να κυνηγάνε έναν παίκτη για... φέσι στον νοικοκύρη του. Αν κάποιοι άνθρωποι από αυτή την οικογένεια δεν μπουν μπροστά, δεν υπάρχει αύριο".

"Εκτός αν υπάρχει ένας καινούριος Δρόσος, να έχει 2.000.000 ευρώ και να τα ρίξει στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ απίθανο να υπάρχει έναν τέτοιος σοβαρός άνθρωπος, γιατί ο Δρόσος δεν έλεγε σοβαρά πράγματα όπως φάνηκε. Η επόμενη λύση είναι να βρεθούν πέντε άνθρωποι να δώσουν από 200.000 ευρώ, να σταματήσει η θεωρία και οι συζητήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν υπάρχει ένας άνθρωπος ηθικά να στηρίξει την ομάδα και τους παίκτες. Σε μία ιστορική ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να μαζευτούν 20.000. Σαν ΠΑΟΚτζής και σαν Θεσσαλονικιός ντρέπομαι. Προσπαθώ να κεντρίσω μέσα από την πρόκληση, το φιλότιμο των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, να κάνουν έναν κατάλογο και η ΚΑΕ να ευχαριστούν καθημερινά αυτούς που δίνουν χρήματα. Θεωρώ ότι θα γίνω αντιπαθής με αυτά που λέω αλλά το κάνω με σεβασμό προς την ιστορία του σωματείου αντιλαμβανόμενος την άσχημη κατάσταση της ομάδας

".
Όσο για το αν θα υπάρξει κι άλλη αποχώρηση παίκτη μετά από αυτή του Χαρίση, απάντησε: " Δεν έχω καμία επαφή αγωνιστικά με την ομάδα. Μπήκα με τον Δρόσο θεωρώντας ότι υπάρχει κάτι υγιές. Διαφορετικά θα έφευγα και θα χάριζα και τα λεφτά. Έφυγε ο Δρόσος και λέω τι κάνω τώρα εδώ; Αν χρωστάω μισό ευρώ τι θα μπορούσα να πω στους παίκτες. Πρέπει να έχουμε την υπερηφάνεια ως φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να υλοποιούμε αυτά που υποσχόμαστε. Διαφορετικά υπάρχει θέμα υπόστασης".

Τέλος, συμφώνησε με τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς περί γελοίας κατάστασης στον ΠΑΟΚ: " Συμφωνώ απόλυτα και σε αυτό το… καζάνι των ανθρώπων, σε αυτό το κομμάτι ντροπής συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ. Όσοι έχουν συναίσθηση αξιοπρέπειας το αντιλαμβάνονται, οι άλλοι όχι".






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ