ΠΑΟΚ

Συνεχίζει ως έχει

Συνεχίζει ως έχει
Χάμφρεϊ

Τη στήριξή του προς τα πρόσωπα των Χάνσελ και Χάμφρεϊ, εξέφρασε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ταμπ Μπάλντγουιν

Παράλληλα όμως ο Μπάλντγουιν ζήτησε από τους παίκτες του εν όψει της συνέχειας μεγαλύτερη προσπάθεια και συγκέντρωση ενώ τους έκανε παράπονα για την επιθετική τους λειτουργία. Κι αν ο τεχνικός του ΠΑΟΚ φρόντισε να τους στείλει το μήνυμα ότι στις προθέσεις του προέδρου και μεγαλομετόχου της ΚΑΕ, Τάκη Πανελούδη, είναι να γίνουν κάποιες αλλαγές θα πρέπει να συσπειρώσει άπαντες ως μια γροθιά εν όψει της συνέχειας.
Με την κίνησή του ο Μπάλντγουιν να στηρίξει τις επιλογές του και το υπάρχον υλικό του ΠΑΟΚ θέλει να αποφύγει να προκαλέσει επιπλέον αναταράξεις στην ομάδα με τον ίδιο μάλιστα να μην αγχώνεται με το 0-3 και ειδικά με την εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο στο τελευταίο παιχνίδι με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Εκτός αυτού αισιοδοξεί ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες και απομένει να φανεί αν η αρχή θα γίνει στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ολύμπια Λάρισας στο PAOK Sports Arena.

Ο Μπάλντγουιν πάντως αναφερόμενος στον Στιβ Χάνσελ παραδέχεται πως: " Ξέρω ότι δεν παίζει καλά και δεν μπορεί λόγω παλιότερων τραυματισμών να προπονηθεί στο 100%. Θα μπορεί να το κάνει σε δύο εβδομάδες. Προσπαθεί όμως σκληρά να φτάσει σε καλή κατάσταση και τότε θα εκτιμήσουμε το πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω όμως ότι είναι σημαντικό κομμάτι για το μέλλον της ομάδας".

Κι όσο για τον Χάνσελ; Ο Άγγλος πλέι μέικερ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα ΣΠΟΡ τόνισε αναφερόμενος στον εαυτό του πως: " Πιστεύω ότι από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι έτοιμος. Αν δεν είχα κάποια μικροπροβλήματα προ του αγώνα στο Μαρούσι, θα ήμουν σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Προσαρμόστηκα στην ομάδα, είμαι πλέον τέσσερις εβδομάδες εδώ, πνευματικά καταλαβαίνω τι συμβαίνει, πήρα και το χρόνο που χρειαζόμουν. Νομίζω ότι στο εξής θα είμαι πιο αποδοτικός. Και υπόσχομαι ότι στα επόμενα παιχνίδια με πρώτο εμένα, η ομάδα θα έχει καλύτερες εμφανίσεις για να πάρουμε και τις νίκες που θέλουμε, σε μία καινούρια αρχή".
Όπως και να έχει πάντως μετά το πέρας της χθεσινής πρωινής συνάντησης μεταξύ του Τάκη Πανελούδη και του Ταμπ Μπάλντγουιν για την ώρα δεν τίθεται θέμα αλλαγών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ μέχρι νεοτέρας.





TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ