ΑΕΚ

Συναυλία στο "Θέατρο Βράχων"

Συναυλία στο "Θέατρο Βράχων"
Παπνικολάου Ταπούτος INTIME SPORTS

Η "οικογένεια" της ΑΕΚ θα διοργανώσει με... ασίστ του δημάρχου Βύρωνα συναυλία στο "Θέατρο Βράχων"

Συγκεκριμένα στο επίσημο site αναφέρεται ότι:
"Την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μπάμπης Καραμανλής συναντήθηκε με τον δυναμικό και συνάμα πετυχημένο Δήμαρχο Νίκο Χαρδαλιά, προκειμένου να διεξαχθεί τον προσεχή Σεπτέμβριο μια μεγάλη συναυλία που θα ενώσει την τεράστια κιτρινόμαυρη οικογένεια.
Καλλιτέχνες από την μεγάλη οικογένεια της ΑΕΚ θα ενώσουν τις φωνές τους στο «Θέατρο Βράχων», σε μια συναυλία που θα μείνει αναλλοίωτη στις καρδιές όλων μας. Σε μια συναυλία γεμάτη ένταση και δύναμη, που θα μας χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Χαρδαλιάς αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση που του κατέθεσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ και τάχθηκε στο πλευρό του, διαθέτοντας το Θέατρο Βράχων, σήμα κατατεθέν του Δήμου Βύρωνα το οποίο δίνει χρώμα στις καλοκαιρινές νύχτες ολόκληρης της Αττικής.

Ένας χώρος που έχει ως σκοπό την αρμονική συνένωση της διασκέδασης, της έμπνευσης, της δημιουργίας και της προβολής των αξιών μας. Οι δύο άνδρες, πάντως, θα έχουν σύντομα και νέα ιδιαίτερη συνομιλία, ώστε να ξεκαθαριστούν όλες οι λεπτομέρειες για την σπουδαία συναυλία"




.
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ