ΑΕΚ

Χατζής: "Λες κι ήμουν χθεσινός"

Χατζής: "Λες κι ήμουν χθεσινός"
Χατζής

Ο Ν. Χατζής δεν έκρυψε την πίκρα του για τη στάση της ΑΕΚ λέγοντας "μου φέρθηκαν σαν να 'μαι χθεσινός"

"Είμαι πολύ θυμωμένος από την συμπεριφορά και την αντιμετώπιση τους, γιατί μου φέρθηκαν λες και ήμουν χθεσινός. Έβαλα τα γέλια. Σκέφτηκα πως δεν είναι δυνατόν να γράφεται κάτι τέτοιο από τη διοίκηση μίας ομάδας.

Πόσο μάλλον δε από ανθρώπους που ανήκουν στη διοίκηση της ΑΕΚ. Τέτοιες ανακοινώσεις δεν αρμόζουν στην ιστορία της ΑΕΚ.



Εκεί έχει φτάσει το ελληνικό μπάσκετ. Να ζητάμε από τους αθλητές να είναι επαγγελματίες μέσα στον αγωνιστικό χώρο και στις υποχρεώσεις τους αλλά όχι και στα δικαιώματα τους. Άλλα έλεγαν πίσω μου και άλλα μπροστά μου.

Ναι... Και το χειρότερο είναι πως το κατάλαβα πολύ νωρίς. Γιατί άλλα έλεγαν μπροστά μου και άλλα πίσω μου. Μπροστά μου με ευχαριστούσαν και πίσω μου έλεγαν ότι “ο Χατζής έχει τελειώσει από την ΑΕΚ" ήταν κάποια από τα λόγια του 33χρονου γκαρντ.

Ο ίδιος πάντως δεν κλείνει την πόρτα της εξόδου απαντώντας σε σχετικό ερώτημα λέγοντας: "Θα φανεί, κανείς δεν ξέρει".

Για να καταλήξει: "Έπειτα από τόσα χρόνια και όσα έχω περάσει στην ομάδα, θεωρώ αυτονόητο πως κάποια στιγμή θα επιστρέψω σε κάποιο άλλο πόστο. Κανείς μα κανείς δε μπορεί να διαγράψει όλη αυτή την προσπάθεια και την συμβολή που είχα στην πορεία της ΑΕΚ. Ούτε με ανακοινώσεις, ούτε με λόγια… Γιατί όλα είναι γραμμένα στην ψυχή μου και σε αυτές των οπαδών της ομάδας".



Παπάζογλου: "Περιμένουμε..."


Παρόμοιες δηλώσεις με αυτές του Κώστα Φλεβαράκη, έκανε ο άμεσος συνεργάτης του. Ο Κώστας Παπάζογλου βρέθηκε στο Αλεξάνδρειο για τον 5ο μικρό τελικό μεταξύ του Άρη και του Αμαρουσίου λέγοντας ότι: "Περιμένουμε κι εμείς τις διοικητικές εξελίξεις. Σίγουρα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τη σεζόν που κάναμε, δεδομένων των προβλημάτων που είχαμε πριν το ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά κι αυτά που βγήκαν μες στη χρονιά. Περιμένουμε και βλέπουμε..."








TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ