ΑΕΚ

"Στοίχημα η τετράδα"

Ο Δημήτρης Δρόσος στο δείπνο που παρέθεσε στους δημοσιογράφους εξέφρασε την πίστη του στην Ένωση

Ο 42χρονος παράγοντας ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου απέφυγε να μιλήσει για τις μεταγραφές, αλλά παράλληλα υπογράμμισε τη στήριξη του στους παίκτες, στον νέο προπονητή, αλλά και στο έργο του Άγγελου Κορωνιού.
Παραδέχτηκε το πρόβλημα της ομάδας με τα τηλεοπτικά δικαιώματα (η ΕΡΤ προσέφερε 300.000 ευρώ μεικτά κι η Ένωση απάντησε αρνητικά), ενώ παράλληλα διέψευσε τις συνομιλίες με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. "Με τον Σάκοτα μίλησε συνεργάτης μου, ενώ εγώ συναντήθηκα μόνο με τον Πεδουλάκη" είπε ο Δημήτρης Δρόσος, που επέλεξε τον Βαγγέλη Αγγέλου: "γιατί είναι ο κατάλληλος για να συνεχίσει τη φιλοσοφία του Κορωνιού. Είναι οπαδός της άμυνας και πιστεύει στο υπάρχον ρόστερ".

Όσο για τον ίδιο τον 45χρονο τεχνικό; "Μου αρέσει το πάθος του, αλλά κι ο τρόπος που αντιμετωπίζει την επιτυχία και την αποτυχία" σχολίασε ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, που δεν θέλησε να μιλήσει για τα μεταγραφικά ζητήματα. Αρκέστηκε μόνο να πει ότι "είναι δύσκολο να βρούμε αυτή την εποχή παίκτες στο "1" και στο "5" που να κάνουν τη διαφορά".

Στο δείπνο ο Δημήτρης Δρόσος έστησε "πηγαδάκια" με τους δημοσιογράφους μίλησε χωρίς... φόβο, αλλά με πολύ πάθος για τα ζητήματα που αφορούν την Ένωση, κράτησε τον πήχη ψηλά και ουσιαστικά τη μοναδική φορά που χρησιμοποίησε τον όρο δικαιολογία ήταν όταν αναφέρθηκε στους πολλούς τραυματισμούς (Παπανικολάου, Σι, Τσάμης, Χαρίσης κτλ).




TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ