ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Στόχος ο Πέκοβιτς

Οι "πράσινοι" μιλάνε ήδη με την Παρτίζαν για την απόκτηση του ταλαντούχου σέντερ, Νίκολα Πέκοβιτς

Οι "πράσινοι" έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις με την Παρτίζαν για την απόκτηση του Μαυροβούνιου σέντερ (22, 2.10), ο οποίος έχει... κάψει καρδιές με τις φετινές εμφανίσεις του. Μάλιστα λέγεται ότι το πρώτο ραντεβού είχε γίνει πριν το ματς του πρώτου γύρου στη "Χάλα Πιονίρ".
Μάλιστα ήδη έχει γνωστό ότι η ρήτρα του παίκτη (που έχει συμβόλαιο με το σύλλογο του Βελιγραδίου) είναι 500.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό.

Θετικό σε ότι αφορά τις τύχες των διαπραγματεύσεων είναι οι καλές σχέσεις που έχει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Ντούσκο Βουγιόσεβιτς, ο οποίος με τη σειρά του είναι ο "μέντορας" του Πέκοβιτς. Κι είναι λογικό η γνώμη του προπονητή της Παρτίζαν να μετρήσει στην τελική απόφαση του παίκτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το "τριφύλλι" είχε εξετάσει από πέρσι την περίπτωση του Πέκοβιτς. Μόνο που φέτος το ενδιαφέρον μετατράπηκε σε... φλερτ, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει. Τα προχωρημένα σενάρια αναφέρουν μάλιστα ότι μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ήδη συμφωνία.

Εξάλλου είναι λογικό ο Παναθηναϊκός να κινηθεί του χρόνου για την απόκτηση ενός ποιοτικού ψηλού κι ο Μαυροβούνιος άσος ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι παίκτης που αρέσκεται στην επαφή κοντά στο καλάθι, είναι καλός ριμπάουντερ και τελειώνει εξαιρετικά τις φάσεις μετά από πικ-εν-ρολ στοιχεία που "αρέσουν" πολύ στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Πέκοβιτς έχει κερδίσει πόντους έναντι του Βούισιτς, που παραμένει σταθερά τα τελευταία χρόνια στη λίστα των "πρασίνων". Ο σέντερ της Παρτίζαν μπορεί να είναι λιγότερο τεχνίτης και σίγουρα χειρότερος πασέρ από τον παίκτη της Μακάμπι, ωστόσο είναι πιο σκληρός, νεότερος και φυσικά περισσότερο οικονομικός.

Πόσο προχωρημένο είναι το θέμα; Όχι ώστε να πει κανείς ότι ο Νίκολα Πέκοβιτς είναι ήδη... παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι, ωστόσο, πολύ πιθανό του χρόνου να φορέσει τη φανέλα με το "τριφύλλι". Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή ο μοναδικός... αντίπαλος του Παναθηναϊκού είναι το ΝΒΑ, διότι απλούστατα ο νεαρός σέντερ βρίσκεται ήδη στις λίστες των ομάδων.










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ