ΑΕΛ

Στο Τέραμο ο Παπανικολόπουλος

Στο Τέραμο ο Παπανικολόπουλος
Παπανικολόπουλος

Στην ιταλική Τέραμο θα συνεχίσει την καριέρα του ως το τέλος της σεζόν ο Νίκος Παπανικολόπουλος

Με την εξέλιξη αυτή ο Παπανικολόπουλος γίνεται ο τέταρτος παίκτης της θεσσαλικής ομάδας που από τα μέσα της χρονιάς και μετά αποτελεί παρελθόν. Συγκεκριμένα η αρχή είχε γίνει με τον Γιώργο Παυλίδη που είχε πάει στην ισπανική Μπρουέσα, ακολούθησε η λύση της συνεργασίας με τον Νικολάι Λεπόγιεβιτς και στις αρχές της περασμένης εβδομάδας η πώληση του Έκτορ Ρομέρο στην ισπανική Μούρθια.
Σήμερα λοιπόν με την μετακίνηση και του Παπανικολόπουλου συμπληρώθηκε το καρέ μία μόλις μέρα μετά την οριστικοποίηση της παραμονής της ΑΕΛ στην Α1 και για του χρόνου μετά την χθεσινή της νίκη στην Πάτρα επί της Ολυμπιάδας. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι ο Καλαματιανός γκαρντ ήταν εκείνος που στα τελευταία δευτερόλεπτα είχε φανεί ψύχραιμος από την γραμμή των ελευθέρων βολών. Η απόδοσή του μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί ότι τον έφερε στην 2η θέση της ψηφοφορίας του πολυτιμότερου παίκτη της 25ης αγωνιστικής για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Πλέον από την στιγμή η μεταγραφή του ο Παπανικολόπουλου θα έχει αίσιο τέλος ο Καλαματιανός θα κληθεί να συμβάλει στην παραμονή και της ομάδας του Τέραμο στο πρωτάθλημα της ιταλικής Α1. Όσο για την επιλογή του από τον τεχνικό της νέας του ομάδας, Μάσιμο Μπιάνκι; Είχε να κάνει στα πλαίσια της αναζήτησης για τον παίκτη εκείνο που θα κληθεί να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί μετά τον τραυματισμό του Αμερικανού Άντονι Γκρούντι.


TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ