ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ

Στο... πόδι το Staples Center, standing ovation για τον Στεφ Κάρι

Στο... πόδι το Staples Center, standing ovation για τον Στεφ Κάρι

Ο Στεφ Κάρι είναι ο ηγέτης των Γουόριορς και αυτό το αναγνωρίζουν τόσο οι οπαδοί της ομάδας του όσο και των άλλων ομάδων. Αυτό έγινε και στο Staples Center εκεί όπου πλήθος κόσμου σηκώθηκε στο πόδι για να αποθεώσει τον σταρ των Γουόριορς.

Η απόλυτη αναγνώριση και ο απόλυτος σεβασμός. Αυτή θα ήταν η λεζάντα στο standing ovation που πραγματοποίησαν όσοι βρέθηκαν στο Staples Center για χάρη του Στεφ Κάρι. Τι κι αν αυτός πλήγωσε τους Κλίπερς με 33 πόντους, η αξία του και το ταλέντο του είναι αναγνωρίσιμα από κάθε οπαδό του ΝΒΑ.

Το Staples Center σηκώθηκε στο πόδι όταν ο Στιβ Κερ απέσυρε τον Κάρι στον πάγκο έχοντας κάνει τη δουλειά του. Οδήγησε τους Γουόριορς στη νίκη και οι φίλοι του μπάσκετ που βρέθηκαν στο στάδιο του... έβγαλαν το καπέλο, σηκώθηκαν όρθιοι και τον αποθέωσαν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΣΤΕΦ ΚΑΡΙ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ ΚΛΙΠΕΡΣ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΙΤ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ