ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Στο Μιλάνο είναι εκνευρισμένοι με το Φώτση"

"Στο Μιλάνο είναι εκνευρισμένοι με το Φώτση"
INTIME SPORTS

Το νέο εξιλαστήριο θύμα στην Αρμάνι Μιλάνο ακούει στο όνομα Αντώνης Φώτσης. Διαβάστε τι συμβαίνει στην ιταλική ομάδα που φαίνεται να έχει χάσει το... μπούσουλα

Το «Una faccia una razza» δεν κυκλοφορεί τυχαία, για να μας συνδέει με τους γείτονες εξ αριστερών όπως βλέπετε το χάρτη (αν και δεν θα ήταν άδικη η σύγκριση και με αυτούς που έχουν εκ δεξιών, αλλά δεν είναι της παρούσης).

Αρκεί να σας μεταφέρουμε το πώς οι της Αρμάνι Μιλάνο προσπαθούν να εξηγήσουν τα ανεξήγητα των διαδοχικών ηττών στην Ιταλία (σε πρωτάθλημα και κύπελλο) και της εξόδου από την Ευρωλίγκα, στην κανονική περίοδο, με ρόστερ που διαθέτει παίκτες από... το πάνω ράφι της αγοράς.

Όπως μας είπε ο Λούκα Κιαμπότι, της «Gazzetta dello Sport» "μιλάμε για μια ομάδα στην οποία συμβαίνουν διάφορα αστεία πράγματα, το τελευταίο δίμηνο. Χαρακτηριστικό είναι πως απέλυσε τον ασίσταντ κόουτς (Φαμπρίτσιο Φράτες) και όχι τον χεντ κόουτς", γιατί το συμβόλαιο του Σέρτζιο Σκαριόλο -των 1.5 εκάτ. ευρώ το χρόνο- είναι εγγυημένο.

Το νέο εξιλαστήριο θύμα, λοιπόν είναι ο Αντώνης Φώτσης, με την πληροφορία που αφορούσε την ενδεχόμενη προσγείωση του στο ΟΑΚΑ να προκύπτει όταν έγινε γνωστό πως η Αρμάνι αναζητά έναν πάουερ φόργουορντ.

"Η αλήθεια είναι πως από την αρχή της σεζόν υπάρχουν μουρμούρες για την απόδοση του. Δεν παίζει με καρδιά, δεν παίζει με προσωπικότητα. Είναι σαν να μην νοιάζεται. Οι ιθύνοντες είναι εκνευρισμένοι μαζί του και για αυτό αποφάσισαν να... σώσουν ό,τι μπορούν". Οπου «σώσουν ό,τι μπορούν», από το συμβόλαιο των 1.1 εκάτ. ευρώ που έχει για φέτος ο Φώτσης, μένουν 400.000 ευρώ.

"Και έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν τους νοιάζει να πάρουν κάτι. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βρεθεί κάποιος να του καλύψει αυτό το ποσό". Και δεδομένου ότι οι «πράσινοι» μιλούν με τον διεθνή πάουερ φόργουορντ από το καλοκαίρι (χωρίς ποτέ έκτοτε να 'χουν διακόψει αυτές τις επαφές), βρήκατε και το ποιος θα τα καλύψει. Το θέμα είναι τι άλλο θα δώσει ο Παναθηναϊκός, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως το συμβόλαιο που του προσφέρει είναι έως το καλοκαίρι του 2015, με αποδοχές που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, τη σεζόν.

Αλλά δεν σας είπαμε το καλύτερο εξ όσων υποστηρίζουν οι διοικούντες την Αρμάνι (και δεν εννοούμε τον Τζόρτζιο που έχει τα ντεφιλέ του, να ασχοληθεί αυτήν την περίοδο): "Πιστεύουν πως ο Μπουρούσης θα παίξει ακόμα καλύτερα, χωρίς τον Φώτση στην ομάδα. Είναι πολλοί ευχαριστημένοι από τον Γιάννη και τον τρόπο που αγωνίζεται τώρα πια και έχουν καταλήξει στο ότι ήταν λάθος να βάλουν δίπλα του τον Φώτση, γιατί τον επηρεάζει αρνητικά. Ναι, μέχρι και αυτό είπαν μπας και εξηγήσουν γιατί χάνουν δικά τους παιχνίδια".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ