ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο διαδίκτυο και ο Big-Sofo

Στο διαδίκτυο και ο Big-Sofo
Σόφο-site

Εγκαινιάστηκε το Σάββατο, η επίσημη ιστοσελίδα του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη

Η προσωπική ιστοσελίδα του θηριώδη σέντερ, είναι η www.bigsofo.gr και εγκαινιάστηκε το Σάββατο, με σκοπό να έρθει πιο κοντά ο άσος του Ολυμπιακού και της Εθνικής, με τους οπαδούς του.
Στο site του παίκτη, υπάρχει το πλήρες βιογραφικό του, φωτογραφίες, αλλά και έναν τόπο με τίτλο, "I Rap", όπου ο Σοφοκλής θα μιλάει με τους φίλους του για όλα τα θέματα εκτός μπάσκετ.

Στην πρώτη σελίδα υπάρχει ο χαιρετισμός του Σοφοκλή: " Πάντα η τεχνολογία και το internet κέντριζαν το ενδιαφέρον μου κι αποτελούν το μεγάλο μου πάθος εκτός από το μπάσκετ. Η δημιουργία επομένως της επίσημης ιστοσελίδας μου αποτελούσε... μονόδρομο, γιατί πιστεύω πως αυτό είναι το μέλλον της επικοινωνίας. Η συγκυρία του ότι βγαίνει στον αέρα σήμερα 23 Ιουνίου, μόλις μία μέρα αφού έκλεισα τα 22 μου χρόνια, μόνο θετική μπορεί να είναι κι εύχομαι ν’ ανοίξει ένα κανάλι επικοινωνίας μεταξύ μας που θα σας κάνει να με γνωρίσετε καλύτερα και θα διευρύνει την παρέα των φίλων.

Στο bigsofo.gr θα μπορείτε να βρίσκετε τα νέα μου και να με ρωτήσετε ό,τι θα θέλατε να μάθετε, για μένα, το μπάσκετ αλλά και τις άλλες μεγάλες μου αγάπες, τη μουσική και τον κινηματογράφο. Ελπίζω να τα λέμε συχνά από δω και πέρα. Από μένα ... "Καλημέρα Ελλάδα", αλλά καλημέρα και σε όλους εσάς εκτός συνόρων, γιατί αυτή είναι η μαγεία του internet

".


TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ